Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Vrata za sobe – Čuvar Vaše privatnosti

vrata za sobe ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Kupovina vrata za sobe može da predstavlja pravi izazov, naročito ukoliko niste sigurni u to kakve modele bi trebalo da odaberete. Bilo da su Vam potrebna kupatilska vrata, vrata za spavaće sobe ili kuhinjska vrata, neophodno je da obratite pažnju ne samo na modele, već i na kvalitet materijala od kog su vrata napravljena.

Vratima se neretko posvećuje veoma malo pažnje i nepravedno su zapostavljena. Činjenica je da su ona lako primetna u svakom domu, pa mogu značajno da doprinesu izgledu enterijera. Osim što će značajno uticati na estetiku doma, kvalitetna sobna vrata sačuvaće Vaš mir, ali i privatnost. Imajte na umu da su vrata svakodnevno u upotrebi, kao i da su izložena brojnim negativnim faktorima, pa će njihova trajnost umnogome zavisiti od načina izrade, kao i materijala od kog su sačinjena. Birajte najbolja vrata za sobe i modele vrhunskih performansi koji će poboljšati kvalitet Vašeg života.

Najpraktičniji modeli vrata za sobe

Tip vrata koja odaberete značajno će promeniti estetski utisak enterijera. U zavisnosti od stila u kojem je uređen Vaš dom, trebalo bi i da odaberete model vrata koji će se na najbolji način usaglašavati sa enterijerom.

Unutrašnja vrata dolaze u mnogo različitih stilova, boja, konfiguracija i izrađena su od različitih materijala. Tip vrata koji odaberete može dramatično da utiče na privatnost doma, ali i ukupni vizuelni utisak. Od modernog do tradicionalnog izgleda, izbor je beskrajan, baš kao i odabir boje vrata.

Pre nego što se upustite u kupovinu i biranje modela, treba da obavite merenje vrata. Da biste kupili vrata, neophodno je da znate koja veličina Vam je potrebna. Ukoliko ste renovirali prostoriju i ne odgovara Vam standardna veličina vrata, moguća je izrada vrata po meri.

vrata za sobe

Najpre izmerite širinu i visinu vrata. Prvo obratite pažnju na širinu – izmerite vrh, sredinu i dno otvora okvira gde treba da postavite vrata. Visinu vrata takođe treba da merite u tri tačke – levo, u sredini i desno. Ukoliko zidovi nisu u potpunosti ravni, koristite najveću izmerenu širinu i dužinu kao vodilju za meru vrata koja su Vam potrebna. Imajte na umu da su moguće izmene veličine vrata, kao i da možete da naručite vrata po meri.

Najpopularniji modeli vrata

Vrata za sobe možete da odaberete u boji i stilu koji želite. Vrata OMIS ukrajinske proizvodnje su najkvalitetnija vrata u regionu. Izrađena su od izdržljivog materijala i napravljena su da traju. Standardna i klasična vrata u različitim bojama, a bez dezena ili dodatnih ukrasa predstavljena su u kolekciji Office. Mogu da se koriste kako za bilo koju prostoriju u domu, tako i za kancelarije.

Domino kolekcija vrata posebno je zanimljiva kako za dnevne, tako i za radne sobe. Specijalno su ukrašena staklenim detaljima koji mogu da budu crne ili bele boje. Ovakvi detalji daće posebnu draž Vašem domu. Kolekcija vrata Deco 10 obiluje standardnim bojama vrata koja su delikatno ukrašena minimalističkim staklenim detaljima.

Potrebno je samo da odaberete vrata za sobe na osnovu stila i boje koji su dominantni u prostoriji i Vaš dom će biti kao iz magazina!

Vrata za sobe – Izolacija pre svega!

Da biste se osećali komforno, bezbedno i mirno u svom domu, potrebno je da odaberete vrata za sobe koja će Vam pružiti kako toplotnu, tako i zvučnu izolaciju doma.

Kvalitetna vrata, naročito modeli izrađeni po meri, uštedeće energiju, ali i novac. Osim toga, vrata za sobe OMIS pružiće vam i zvučnu izolaciju, odnosno izolaciju od buke koja je sve prisutnija, naročito u gradovima.

vrata za sobe

Sobna vrata, osim zvučne i toplotne izolacija, onemogućavaju i prodor neprijatnih mirisa, pa ukoliko u kuhinji pripremate ukusni ručak ili večeru, ostale prostorije će biti zaštićene od širenja raznih aroma.

Drvena sobna vrata za svaku prostoriju

Drvo je prorodni, tradicionalni materijal koji se vremenom pokazao kao najbolja opcija za vrata za sobe. Pored toga što je veoma dugotrajan i otporan na koroziju, drvo će u Vaš dom uneti i toplinu, a ujedno pružiće i sjajnu izolaciju. Kombinacija drveta i stakla učiniće da Vaš dom izgleda moderno, a ujedno i komforno.

Ukrajinska vrata OMIS su najkvalitetnija vrata na tržištu u Srbiji, ali i u regionu. Kompanija RAM International je generalni distributer i zastupnik sertifikovanih unutrašnjih vrata napravljenih od pune borovine. Naš izložbeni i prodajni salon možete da posetite u Ustaničkoj 230d, kao i da odaberete vrata po svojoj želji. Pružamo razne pogodnosti za dilere i investitore, a ukoliko se prijavite na naš newletter, ostvarujete pravo na sjajnih 5 odsto popusta prilikom kupovine.

Birajte najbolje za svoj dom – RAM International!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za