Poštovani, sadržaj na sajtu će svakodnevno biti dopunjavan do 01.12.2021. Za više informacija slobodno nas pozovite!

NAVIGACIJA

Kuhinjska vrata – Kako da sprečite širenje neprijatnih mirisa stanom?

kuhinjska vrata ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Kuhinjska vrata mogu značajno da doprinesu modernizaciji Vaše kuhinje, kao i kompletnog stana ili kuće. Kuhinja je veoma važan deo svakog doma, jer se u njoj pripremaju obroci za celu porodicu, kao i brojne prijatelje. To je mesto na kom počinje, kao i na kom se završava svako porodično ili prijateljsko okupljanje.

Takođe, sam izgled kuhinjskih vrata veoma je važan kako bi ulazak i izlazak iz kuhinje bio olakšan.

Retko koji ulazak ili izlazak iz kuhinje se odigrava praznih ruku. Bilo da nosite hranu ili piće, nezgodno je otvarati i zatvarati vrata, pa u skladu sa takvim potrebama treba i birati model vrata.

Takođe, kvalitet vrata je od presudnog značaja jer veliki broj otvaranja i zatvaranja može da dovede do habanja i oštećenja.

Kuhinjska vrata – Stvari na koje treba da obratite pažnju

Kvalitet kihinjskih vrata treba da bude primaran prilikom njihovog odabira. Prema statističkim podacima, kuhinjska vrata ubrajaju se u ona koja se najviše puta u toku dana otvore ili zatvore. Vrata kompanije Omis koja možete da pronađete u kompaniji RAM International imaju garanciju od dve godine.

Takođe, kuhinja je prostorija koja je prometna kako za ukućane, tako i za goste, naročito ukoliko se u Vašem domu održava proslava.

Kompanija RAM International je generalni distribuder i zastupnik ukrajinskih sobnih vrata OMIS koja se izdvajaju po kvalitetu i brojnim drugim karakteristikama.

Kuhinjska vrata

Jedna od njihovih osnovnih prednosti jeste zvučna i termo-izolacija, a pored toga, ne dozvoljavaju ni širenje neprijatnih mirisa. Šta god da pripremate od hrane u svom domu, ostaće u kuhinji, jer kuhinjska vrata OMIS ne propuštaju mirise u druge prostorije. Možete da budete mirni, jer će spavaća, dnevna soba i sve ostale prostorije ostati sveže i mirisne.

Ukoliko odaberete kuhinjska vrata sa opšivima, napravili ste pravi izbor, jer ćete na taj način dodatno onemogućiti širenje mirisa iz kuhinje, ali učinićete i da kuhinja bude zvučno i termo izolovana.

Vrste kuhinjskih vrata

Prilikom odabira vrata neophodno je da vodite računa o njihovom stilu. Imajte u vidu da će Vam stalno biti u vidokrugu, naročito ukoliko svakodnevno kuvate.

Najpre treba da razmislite o tome da li želite moderna vrata ili tradicionalna. Kuhinjska vrata bi, takođe, stilski trebalo da se usaglašavaju sa enterijerom kuhinje, ali i trpezarije. Danas su popularni open-space prostori, pa tako i otvorena kuhinja koja je jednim delom povezana sa trpezarijom. Ipak, sa ostalih strana zatvorena je zidovima ili vratima. Takođe, popularne su kuhinje sa takozvanim ostrvom, odnosno centralnim delom u kojem je smešten sav pribor za pripremanje hrane, a oivičen je mermernom pločom ili pultom.

Kuhinjska vrata, kvalitetna i izrađena po meri, kompanije RAM International, možete da odaberete u različitim modelima. Ujedno, možete da birate između klasičnih vrata i vrata sa staklom.

Staklena kuhinjska vrata se najbolje uklapaju u open-space koncept jer čine da prostor izgleda prošireno i neskučeno.

Klasična, odnosno tradicionalna kuhinjska vrata dizajnirana su za jednostavnije koncipiranje kuhinjske prostorije. Ipak, izdvajaju se po kvalitetu i dizajnu koji je, zaista, osmišljen za sva vremena. Karakterišu ih prirodni tonovi, prigušene i krem boje.

U ponudi imamo i dvobojne, pa čak i trobojne modele vrata koje u perfektno osmišljen dizajn enterijera kuhinje mogu i te kako da se uklope.

Moderne kuhinje trebalo bi da budu upotpunjene vratima sa visokim sjajem koji je karakterističan za vrata bele boje. Minimalistički stil je danas veoma popularan, pa upravo takav dizajn karakteriše moderni izgled vrata.

Najkvalitetnija kuhinjska vrata

Ukrajinska vrata Omis možete da birate sa i bez sjaja, kao i sa ili bez stakla. Paleta boja koju imamo u ponudi je raznolika. U kompaniji RAM International sigurno ćete pronaći odgovarajuću nijansu koja će se stopiti sa nijansom kuhinjskih ormarića.

Kuhinjska vrata

Kompanija Omis jedna je od najvećih ukrajinskih kompanija koja se bavi dizajniranjem i proizvodnjom najkvalitetnijih unutrašnjih vrata. Konstrukcija, završni radovi, kao i velika ponuda modela i nijansi, čine ovu kompaniju proizvođačem sa najvećom ponudom sobnih vrata. Možete da ih pronađete u kompaniji RAM International koja je generalni distributer i zastupnik za Srbiju i Balkan.

Sertifikovan kvalitet standardom 9001 i individualni pristup proizvodnji ono su što ovu kompaniju izdvaja od drugih.

RAM International – Komforan život pre svega!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

ŽELITE LI VIŠE?

Zakažite
besplatno merenje!