Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Sobna vrata Beograd – Najbolja ponuda uz najveći izbor!

sobna vrata beograd ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Sobna vrata Beograd pružaju Vam najveću i veoma raznoliku ponudu unutrašnjih ukrajinskih vrata proverenog i garantovanog kvaliteta!

Prilikom renoviranja stana ili kancelarije, neophodno je posvetiti pažnju detaljima. Zamena unutrašnjih vrata predstavlja investiciju koja je itekako poželjna. Prostor nikada neće biti idealno uređen ukoliko ne zamenite unutrašnja vrata. Kvalitetna vrata, čija preciznost izrade i upotreba najboljih materijala se nikada ne dovode u pitanje, svakako su OMIS unutrašnja vrata. Sobna vrata Beograd omogućavaju Vam kupovinu kvalitetnih i dugovečnih vrata sa višedecenijskom garancijom kvaliteta.

Bilo da su Vam potrebna vrata za sobu, vrata za kupatilo ili model za kuhinju, ukrajinska vrata pružiće Vam sve što Vam je potrebno – komfor, udobnost i mir.

Sobna vrata Beograd – Zvučna i termo izolacija

Zagađenje bukom termin je koji se koristi kako u Srbiji, tako i u svetu već dugi niz godina. Ranije, kada smo svi živeli mirnijim životom, postojalo je pravilo kućnog reda. Reč je o vremenskom periodu tokom dana predviđenom za odmor. Danas, ovo pravilo gotovo i da se ne praktikuje.

Baš kao i zagađenje vazduha, vode i slično, zagađenje bukom predstavlja neprestanu izloženost buci. Ova pojava može značajno da utiče na čoveka kojem je potreban mir i da ne bude uznemiravan. Izloženost svakodnevnom stresu veoma negativno utiče na zdravlje. Kako biste se zaštitili od prekomerne buke, važno je da posedujete unutrašnja vrata sa dobrom izolacijom.

Kada se odlučite na to da stara vrata zamenite novim, trebalo bi da pažljivo odaberete ne samo model i boju vrata, već i materijal od kog su ona napravljena. OMIS unutrašnja vrata proizvode se od punog drveta, koje je poznato kao najsnažniji odbrambeni mehanizam od buke.

Vrata od punog drveta pružiće sjajnu zvučnu izolaciju i apsolutnu distanciranost od buke. Bilo da opremate dom ili kancelariju, u prostoriji iza OMIS vrata bićete potpuno zaštićeni od bilo kakvog stresa izazvanog bučnim zvukovima. Ujedno, ovakva vrata će Vam pružiti i maksimalnu privatnost, pored komfora.

Sobna vrata Beograd

Ukrajinska vrata, s obzirom na sjajnu izolovanost zahvaljujući materijalu od kog su napravljena, pružaju i termoizolaciju. Na taj način značajno ćete smanjiti potrošnju energije, jer će toplota proizvedena u prostorji biti akumulirana. Ukoliko koristite OMIS unutrašnja vrata, nećete imati problem sa bespotrebnim rasipanjem energije, a samim tim, uštedećete i novac.

Ukrajinska sobna vrata, pored toga što pružaju zvučnu i toplotnu izolaciju, štite Vas i od neprijatnih mirisa. Prilikom pripreme hrane, dovoljno je da zatvorite kuhinjska vrata i miris se neće širiti drugim prostorijama.

Sobna vrata Beograd – Raznolikost modela

Sobna vrata Beograd, odnosno, OMIS ukrajinska vrata, moguće je odabrati po brojnim parametrima, ali koji god da odaberete, sigurno ste napravili pravi izbor.

Kod nas u kompaniji RAM International, koja je generalni distributer i zastupnik OMIS ukrajinskih vrata, nije jednostavno odabrati model s obzirom na veliku ponudu.

Modeli Deco 10. Moderan dizajn vrata osnovna je „zvezda vodilja“ ove kolekcije unutrašnjih vrata. Ponuda je prepoznatljiva po toplim bojama koje je jednostavno uklopiti u bilo koji ambijent. Možete ih uklapati uz boju zida ili nameštaj, svejedno je. Ponuda je tako raznolika, da je izbor samo na vama. Vrata su napravljena od pune borovine i medijapana, a prošarana su staklenim detaljima u vidu horizontalnih paralelnih linija.

Kolekcija Office. Ovu zbirku OMIS vrata karakterišu klasični i jednostavni modeli. Napravljeni su od drvenog rama, medijapana i kartonskog saća. Vrata Office dostupna su u više od 10 različitih modela i boja. Sjajan su odabir kako kao vrata za poslovni prostor, tako i za dom uređen minimalističkim stilom.

Domino kolekcija vrata. Dizajn koji će na veoma diskretan način upotpuniti i ulepšati Vaš dom. Vrata ove kolekcije izrađena su od pune borovine i medijapana, a dodatno su ukrašena staklom. U ponudi su dve kategorije, odnosno vrata sa belim i crnim staklom koja ovim modelima vrata daje posebnu dozu mistike i moći.

Sobna vrata Beograd

Odaberite svoja sobna vrata Beograd na osnovu ličnih preferencija, afiniteta i enterijeru prostorije u kojoj želite unutrašnja vrata OMIS.

Kako odabrati adekvatan model?

Prilikom odabira vrata treba posebnu pažnju da obratite na to gde će ona stajati i kakav je stil prostorije u kojem treba da se nalaze. Možete da ih uskladite uz boju zida, ili kompletan stil prostorije. Sa OMIS vratima nikada ne možete da pogrešite!

Kompanija RAM International u ponudi ima i vrata koja su dostupna za narudžbine u 50 i više komada. Ova opcija je sjajna za investitore i distributere kojima je potrebna velika količina unutrašnjih vrata. Naša kompanija RAM International, za ovakve kupovine, nudi specijalne pogodnosti.

Ukoliko se prijavite na naš Newsletter, dobijate posebnih 5 odsto popusta na kupovinu vrata! Posetite naš izložbeni i prodajni salon u Ustaničkoj 230d i odaberite svoja sobna vrata Beograd po meri! Pratite i AKCIJE vrata i budite uvek u toku sa najboljim ponudama!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!