Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Termoizolacija doma – Sačuvajte energiju u svom stanu

termoizolacija doma ram international 1

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Termoizolacija doma jedan je od najboljih načina da sačuvate energiju u svom domu.

Uticaj spoljašnjih faktora na ulazna vrata je značajan. Vremenske nepogode, velike vrućine, ali i sneg i obilne kiše, utiču na to da stan ili kuća ne budu adekvatno izolovani. To je jedan od najvažnijih uzroka zašto treba obratiti pažnju na izolacione materijale, kao i na to koji su sve načini izolacije vrata.

Ipak, ukoliko odaberete kvalitetna vrata, neće Vam biti potrebna dodatna izolacija, već će Vam pravilna ugradnja kvalitetnih vrata biti više nego dovoljna da održite svoj dom toplim. Ne samo da će Vam tokom jeseni i zime biti mnogo toplije, već ćete i uštedeti novac efikasnim grejanjem. Pored toga, tokom leta sprečićete prodor toplog vazduha u svom dom, pa će i potreba za rashlađivanjem prostorija biti umanjena.

Jedna od najučestalijih mana novih domova jeste loša izolacija. Ipak, kvalitetnim vratima to možete da izbegnete. Pomoću naših rešenja i prvoklasno konstruisanim vratima, možete pouzdano da zaštite svoj životni prostor od promaje, prašine, buke, ali i da izvršite termoizolaciju doma.

Termoizolacija doma, ušteda energije i novca

Termoizolacija doma podrazumeva kvalitetno i efikasno obezbeđenje životnog prostora od uticaja negativnih i loših faktora.

Tokom jeseni i zime, kao negativni faktori izdvajaju se vremenske nepogode, kao i obilne padavine i snežni nanosi. Pak, tokom leta, ukoliko se Vaš stan ili kuća nalaze na takvom položaju da su često izloženi suncu, rizikujete da se toplota uvuče u prostor.

Ukoliko dom nije kvalitetno izolovan, koji god vid grejanja ili hlađenja prostora da praktikujete, nećete uspeti u tome da održite adekvatnu temperaturu u svom domu. Pored toga, trošićete mnogo novca zbog potrošnje energije i samim tim naći ćete se u nezavidnoj poziciji.

Zamislite da treba da provedete zimu u sobi pored otvorenog prozora. Upravo se u takvoj situaciji nalazite ukoliko nemate ukrajinska kvalitetno izolovana ulazna vrata. Takođe, ni prekomerna izloženost sunčevim zracima, ne stavlja vas u zavidan položaj. Termoizolacija doma podrazumeva i izolaciju vrata, ali samo ukoliko nemate Abwehr sigurnosna vrata. Uštedite novac nabavkom najboljih vrata na tržištu!

Luksuzna sigurnosna vrata Abwehr štite Vaš dom od provalnika i nepovoljnih vremenskih uslova. Svu energiju zadržaće unutra i učiniti da se osećate bezbedno i ušuškano u svom domu.

Termoizolacija doma – Koja vrata su najbolja?

Kompanija RAM International generalni je zastupnik i distributer najkvalitetnijih ukrajinskih vrata Abwehr i sobnih vrata Omis. Reč je o kompanijama sa dugogodišnjom tradicijom i sedištem u Ukrajini. Dugi niz godina poslovanja omogućio je ovim kompanijama da prepoznaju potrebe kupaca, odnosno potrošača i da dovedu svoje proizvode do perfekcije.

Termoizolacija doma

 

Sigurnosna ulazna vrata Abwehr napravljena su od čelika i ispunjena su mineralnom vunom koja je jedan od najboljih izolacionih materijala.

Čelična vrata prepoznatljiva su po svojoj pristupačnosti i nude stabilno rešenje za prodor hladnog ili toplog vazduha u dom. Ujedno, bićete bezbedni iza čeličnih vrata. Ona zahtevaju veoma malo održavanja, a čelik je energetski efikasan zahvaljujući izolaciji velike gustine unutar okvira. Na sve to, dekoracija sa kojom dolaze, kao i velika paleta boja, dovešće Vas u dilemu jer nećete znati za koji model da se odlučite.

Osim toga, u ponudi imamo i opšive koji se savršeno stapaju sa vratima i nijansom zida. Dodatna izolacija pravilno ugrađenih vrata zaštitiće Vaš dom i sačuvati energiju.

Unutrašnja vrata ukrajinske kompanije Omis moguće je koristiti za sobe, kuhinju ili kupatilo. Kao i sigurnosna vrata Abwehr, štite od neprijatnih mirisa, buke, a ujedno i omogućavaju termoizolaciju prostorija. Sobna vrata je moguće brati sa oblogom cortex, ekofurnir, PVC ili prirodni furnir.

Najkvalitetnija unutrašnja i sigurnosna vrata

Ukoliko ste se ikada pitali kako da izvršite termoizolaciju doma na najpraktičniji i najekonomičniji način – odgovor je – termoizolacija doma kvalitetnim vratima.

Termoizolacija doma

Bilo da je napolju toplo ili hladno, napravite sebi ugođaj regulisanjem temperature u Vašem domu, a kvalitetnim vratima sačuvajte tu energiju i uštedite novac.

Kompanija RAM International nalazi se u Beogradu, ali je generalni distrubuter i zastupnih ukrajinskih kompanija za proizvodnju vrata već dugi niz godina. Kod nas možete da odaberete omiljene modele vrata, kao i da uživate u svim prednostima koje Vam ona donose.

Dočekajte zimu i hladno vreme spremni! Izvršite termoizolaciju životnog prostora na najpraktičniji način, ušuškajte se i uživajte u toplini svog doma.

Pored toga, naša vrata su uvek otvorena i za partnerstvo. Veoma smo pouzdani, odgovorni i inovativni. Pružamo i specijalne pogodnosti za dilere i investitore.

Posetite nas i proverite zašto smo najbolji – RAM International!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!