Sobna vrata ukrajinske kompanije OMIS || Ram International

Kliknite da pogledate sobna vrata na rasprodaji.

KAKO IZABRATI SOBNA VRATA

Ukoliko ste se odlučili za uređenje doma onda unutrašnja vrata mogu imati glavnu ulogu da taj posao uspešno privedete kraju. Pored osnovne funkcije da razdvajaju dve prostorije, kvalitetna unutrašnja vrata će Vam pružiti mir i tišinu. Takođe će Vam obezbediti malo privatnosti koja je svima često potrebna.

Izuzetno je važno da pored kvaliteta, vrata lepo izgledaju i da se uklapaju u unterijer Vašeg doma.

Ram International doo Vam nudi veliki izbor modela unutrašnjih vrata, među kojima ćete pronaći onaj koji se najviše uklapa u Vaš enterijer. Vrata marke OMIS mogu apsolutno zadovoljiti ukus najosetljivijeg estete. U izboru više od 400 različitih modela, svako će pronaći unutrašnja vrata baš prema svojoj želji i afinitetima.

Prilikom izbora unutrašnjih vrata bitno je da znate da zvučna izolacija zavisi od materijala od kojih su vrata napravljana. Ram International doo kupcima nudi vrata od punog drveta. Takva unutrašnja vrata će Vam sigurno pružiti maksimalnu zvučnu i toplotnu izolaciju.

U širokoj lepezi OMIS vrata, Ram International doo je najatraktivnije modele podelio na tri glavne kategorije: Deco 10, Domino (G i BG) i Office. Za koju god kategoriju da se odlučite, sigurno ćete svoj prostor oplemeniti veoma važnim komadom, predivnog dizajna, vrhunskog kvaliteta i najtoplijih boja.

Kategorija Modeli dostupni za porudžbine više od 50 komada dostupni su distributerima, investitorima i kupcima kojima je potrebna velika količina unutrašnjih vrata. Modeli sa ove stranice dostupni su za porudžbine više od 50 komada unutrašnjih vrata. Ram International doo investitorima i distributerima nudi specijalne pogodnosti.

Call Now ButtonPOZOVITE NAS