O NAMA

RAM INTERNATIONAL

O NAMA

Alphabet Image
About Image

RAM
INTERNATIONAL

Kompanija RAM INTERNATIONAL, od svog osnivanja davne 1996. godine, uspešno se bavi unutrašnjom i spoljnom trgovinom. Nikada ne čineći ustupke pred trendovima koji su katkad nalagali odstupanje od kvaliteta, naše preduzeće se izborilo za renome koji uživaju samo velike firme od poverenja.

Od 2016. godine, postajemo ekskluzivni zastupnik dva najveća ukrajinska magnata za proizvodnju sigurnosnih i sobnih vrata. Zastupajući ista načela o bezuslovnom kvalitetu proizvoda i usluge, započeli smo uspešnu saradnju sa ABWEHR i OMIS, firmama iz Ukrajine.

Ove dve kompanije smatraju se najvećim proizvođačima sigurnosnih i unutrašnjih vrata za tržište nekadašnjih ruskih republika i ovog dela Evrope. Garancija kvaliteta ABWEHR vrata je neverovatnih 250.000 otvaranja i zatvaranja. Proizvodni kapacitet OMIS-a takođe je impozantan: 600 sobnih vrata na sat, odnosno 220.000 komada mesečno. Na godišnjem nivou, to donosi impresivan rezultat – više od dva miliona proizvedenih i prodatih vrata!

Zaštita i sigurnost

Ugradnjom sigurnosnih sistema GUARDIAN, vrata ABWEHR pružaju najviši stepen zaštite i sigurnosti. Ne želeći da bezbednost svoje porodice i imovine prepuste slučaju, mnogi se odlučuju baš za ukrajinska vrata sa ovim sistemom za zaključavanje.

Najbolji i najizdržljiviji materijali, inovativna tehnologija i usredsređenost na detalje ključni su u izradi vrata koja garantuju najveću bezbednost i miran san ukućana. Dizajn koji prati ukus i potrebe klijenata kreće se od klasičnog, preko retro stilski markiranog, do veoma modernog. Kreativnost dizajnera ovih vrhunskih vrata zaista ne poznaje granice!

Raznovrsnost boja i dezena takođe je zadivljujuća, kao i mogućnost izrade po željenim dimanzijama. Zbog toga svaki klijent u našem asortimanu može pronaći vrata koja se savršeno uklapaju u njegov životni ili poslovni prostor.

NAJVEĆI IZBOR

Kompanija RAM International je vodeće preduzeće koja se bavi distribucijom unutrašnjih i sigurnosnih vrata, kao i unutrašnjom i spoljašnjom trgovinom. Od 2016. godine ...

VRHUNSKI KVALITET

Kvalitetna vrata preduslov su kako sigurnog, tako i komfornog doma. Kompanija RAM International generalni je zastupnik i distributer ukrajinskih sigurnosnih vrata Abwehr i ...

INOVATIVAN DIZAJN

Dizajn vrata ukrajinskih kompanija ABWEHR i OMIS inovativan je i savremen. Dizajn sigurnosnih i sobnih vrata na vrhunskom je nivou i ide rame ...

RAM INTERNATIONAL čvrsto stoji iza stava da se samo profesionalnošću, kvalitetom i odgovornošću može ostati na liderskoj poziciji u određenoj oblasti. Zadovoljstvo i zahvalnost naših klijenata pouzdan su znak da zastupamo ispravne postulate i da smo na pravom putu već treću deceniju.

Vrata naše kompanije uvek su otvorena za partnerstvo, odnosno za korektnu poslovnu saradnju. Upravo zato deo naše uspešne poslovne politike čine i SPECIJALNE POGODNOSTI ZA DILERE I INVESTITORE.

    U saradnji sa Banca Intesom, svi modeli sigurnosnih i sobnih vrata mogu se kupiti na 12 mesečnih rata, bez kamate. A, izuzetnost naše ponude čini i godinu dana poklon-osiguranja imovine ČUVAR KUĆE, koje obezbeđujemo u saradnji sa kompanijom Dunav osiguranje.

    Call Now ButtonPOZOVITE NAS+3810606700066