Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Kvalitetna drvena sobna vrata – Za enterijer sa stilom

drvena sobna vrata ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Drvena sobna vrata najbolji su odabir za bilo koju prostoriju u domu. Prirodni materijali učiniće da Vaš prostor zablista, a ujedno su i dugovečni. Ulaganje u drvena sobna vrata svakako je jedno od najekonomičnijih ulaganja koja možete da imate prilikom zamene kako unutrašnjih, tako i spoljašnjih vrata.

Danas na tržištu postoji velika ponuda vrata koja se ne razlikuju samo po veličini, boji i dimenziji, već, pre svega, po kvalitetu. Vrsta materijala od kojeg su napravljena vrata umnogome će uticati na to da li će Vaša vrata biti dugovečna ili ne.

Klasična, drvena vrata pokazala su se kao najotpornija na mnoge faktore, ali i kao najdugotrajnija. Pored toga, drvo će u Vaš dom uneti toplinu.

Drvena sobna vrata – Benefiti prirodnog materijala

Vrata su veoma važna u svakom domu. Zapravo, bilo da opremate stan, kuću ili pak kancelariju, odabir vrata može da bude ključan. Kvalitetna sobna vrata, odnosno unutrašnja vrata, omogući će Vam da imate privatnost u svakom momentu, kao i da se osećate komforno.

Drvena sobna vrata prepoznatljiva su kao jedna od najkvalitenijih. Drvo je prirodan materijal koji će u Vaš prostor uneti toplinu. Osim toga, prednosti drvenih vrata su brojne.

Estetski faktor. Standardna drvena unutrašnja vrata, verovali ili ne, dovode do stvaranja osećaja zajedništva. Unose toplinu. Nijedna druga vrata, čak ni najbolja imitacija drvenih vrata, ne mogu da se uporede sa klasičnim i originalnim modelom. Njihove stilske karakteristike su neverovatne. Pored toga, drvena vrata su znatno teža, a ovaj materijal ih čini i kvalitetnim. Ujedno, moguće je pronaći više različitih modela vrata, pa ih je jednostavno uklopiti u bilo koji ambijent. Na taj način ostaviće sjajan estetski utisak.

Drvena sobna vrata

Dugovečnost. Drvena sobna vrata su veoma trajna. Izuzetno su čvrsta i mogu godinama, čak i decenijama, da izgledaju kao nova. Ulaganje u drvena vrata svakako predstavlja dugoročnu investiciju.

Energetska efikasnost. Vrata napravljena od drveta pružaju sjajnu izolaciju. Bilo da hladite ili grejete prostoriju, drvena sobna vrata će čuvati i štedeti energiju.

Zvučna izolacija. Pored toga što pružaju termoizolaciju, drvena vrata omogućavaju i zvučnu izolaciju. Ukoliko neko od Vaših ukućana voli glasno da sluša televiziju ili Vam ponekad smeta buka dece i slično, iza ovakvih vrata sačuvaćete svoj mir i privatnost.

Imajte na umu da su drvena vrata otporna i na koroziju. Ovo je veoma korisno ukoliko želite da ugradite drvena spoljašnja vrata, jer drvo, kao prirodan materijal, može savršeno da Vas zaštiti od svih vremenskih uslova i neprilika, a ujedno će ostati netaknuto.

Drvena sobna vrata sa staklom

Unutrašnja drvena sobna vrata sa staklom idealna su za savremene domove. Ukoliko ne želite standardna vrata napravljena od drveta, najbolje je da odaberete nešto moderniji model dekorisan staklom.

Vrata mogu da budu prošarana staklom većim delom, ili samo donekle. Takođe, staklo može da bude peskirano ili zamagljeno, pa samim tim unećete život i dubinu u prostoriju, a istovremeno ćete sačuvati svoju privatnost.

Kvalitetna sobna vrata ukrajinske proizvodnje OMIS dostupna su u nekoliko različitih kolekcija.

Office kolekciju unutrašnjih vrata čine klasični modeli dostupni u više različitih boja, pa ih je jednostavno uklopiti u bilo koji ambijent. Sjajna su kako za stan ili kuću, tako i za poslovni prostor.

Drvena sobna vrata

Deco vrata napravljena su od kvalitetne borovine, stakla i medijapana. Stakleni detalji na vratima su minimalistički i ukoliko odaberete ovakav model, sigurno ćete ukrasiti svoj prostor na diskretan način.

Domino drvena sobna vrata posebno su zanimljiva jer postoje modeli sa belim i crnim staklom.

Ovakva vrata od pune borovine idealan su odabir za dom uređen i inspirisan savremenim stilom.

Kvalitetna sobna vrata

Vrata prvoklasnog kvaliteta ukrajinske proizvodnje moguće je pronaći u kompaniji RAM International. Mi smo generalni distributer i zastupnih OMIS unutrašnjih vrata koja kod nas možete i da naručite. Sobna vrata po meri posebno se izrađuju za potrebe naših kupaca, a njihov kvalitet i izdržljivost se ne dovode u pitanje. Sertifikovana vrata dostupna su u više od 400 različitih modela koja zadovoljavaju afinitete istančanih esteta.

Posetite nas u Ustaničkoj 230d i odaberite vrata po svojoj meri. Ujedno, pružamo i dodatne pogodnosti, a ukoliko se prijavite na naš Newsletter očekuje Vas dodatnih 5 odsto popusta prilikom kupovine. Pratite naše akcije i odaberite omiljena vrata u pravom momentu!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za