Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Cilindar brave za vrata – Za siguran dom

cilindar brave za vrata ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Cilindar brave za vrata u kombinaciji sa sigurnosnim vratima, učiniće Vaš dom bezbednim i čuvanim na najbolji mogući način!

Danas se koristi mnoštvo različitih brava. Neke od njih su veoma stare, dok su druge proizvod visoke tehnologije. Za njih je neophodan otisak prsta, ili drugi vid identifikacije, kako biste otključali vrata.

Sigurnosne brave nalaze se negde između standardnih i visokotehnoloških, a predstavljaju najbolji izbor klasičnog domaćinstva. Ujedno, često se koriste i kao mera bezbednosti poslovnih prostora i kancelarija.

U komercijalne i stambene svrhe najčešće se koristi cilindrična brava, pa ukoliko razmatrate zamenu vrata ili brave, ona predstavlja najbolji izbor.

CIlindar brave za vrata izumeo je Volter Šlejdž 1909. godine i u to vreme bile su mnogo jednostavnijeg dizajna i lakše za konstrukciju. Danas je ova brava veoma funkcionalna i efikasna, a ujedno pruža i najveću meru bezbednosti za komercijalne svrhe.

Šta su cilindar brave za vrata?

Cilindar brave za vrata prolaze kroz širinu vrata prilikom zaključavanja i to je jedna od osnovnih razlika u odnosnu na ostale modele brava. Krajevi brave imaju dugme ili polugu na svakom kraju, dakle, po jedno sa svake strane. Kvaka ili poluga uvlače rezu na bravi kada se okrene ili pritisne.

Ovakve brave imaju, uglavnom, dvostruki mehanizam zaključavanja, pa pružaju neverovatnu bezbednosti doma ili poslovnog prostora.

Cilindar brave za vrata

Cilindrične brave predstavljaju najbolji način da se zaštitite i sačuvate svoju privatnost na efikasan način. Njima je lako rukovati, a imaju brojne, nezanemarljive prednosti.

Prednosti cilindar brave za vrata

Cilindar brave za vrata se u većini slučajeva veoma jednostavno montiraju. Tim specijalizovan za ugradnju sigurnosnih vrata i brava će veoma brzo ugraditi model koji ste odabrali, i na taj način učiniti Vaš dom mnogo bezbednijim mestom za život. Takođe, brave su dostupne u mnogo različitih modela i boja, pa možete da ih uklapate u skladu sa stilom vrata, ali i doma.

Ovakve brave su otporne na veliki broj manipulacija, ali i neovlašćenog manevrisanja. Njihov dizajn onemogućava otključavanje, osim ukoliko se ne koristi originalni ključ. Cilindrične brave su znatno čvršće od standardnih modela. Pored toga što su otporne na manipulacije, one su i dugotrajnije i bezbednije. Njihov efikasan dizajn štiti od neovlašćenog rukovanja, ali i havarije. Pored toga, otporne su na koroziju, a materijal od kog su napravljene dizajniran je tako da traje dugi niz godina.

Pored toga, cilindar brave su veoma fleksibilne. Možete da ih koristite u bilo koje svrhe i na bilo kojim sigurnosnim vratima. Pogodne su kako za domove, tako i za kancelarije. Zahvaljujući bravi sa cilindrom, Vaš dom ili kancelarija biće bezbedni od bilo kakve neovlašćene manipulacije.

Sigurnosna vrata sa cilindričnim bravama

Guardian spoljne brave ruske proizvodnje najpouzdanije su na tržištu. Ove sigurnosne brave izrađene su od najkvalitetnijeg materijala, a ujedno, poseduju i brojne mere zaštite od provale.

Cilindar brave za vrata

1. Zaštita od otvaranja vrata alatom (kalauzom) žlebovima na pločicama brave

2. Zaštita od kalauza za lomljenje mehanizma brave

3. Zaštita od ključna koji imitira sef ključ

4. Zaštita od bušenja mehanizma brave

5. Ojačana konstrukcija nosača doprinovi protivprovalnoj zaštiti

Brave Guardian pogodne su za metalna i drvena vrata, a najkvalitetnija sigusnosna vrata ruske proizvodnje možete da pronađete u kompaniji RAM International. Mi smo generalni distributer i zastupnik ruskih Torex vrata i ruskih brava koje čine da Vaš dom bude bezbedan i siguran u bilo koje doba dana ili noći.

Brave su dostupne kako za otvaranje vrata sa leve strane, tako i za modele koji se otvaraju nadesno.

U ponudi imamo veliki broj modela, kao i široku mrežu standardnih veličina. Brave, takođe, poseduju dva stepenasta klipa, pa na taj način štite od udara, a samim tim i od provale. Ujedno, poseduju i zaštitu od loma i bušenja.

Ukoliko odaberete sigurnosna vrata sa cilindar bravama, možete da budete uvereni da će Vaš dom, kancelarija ili vikendica ostati netaknuti. Visok nivo zaštite koji pružaju Guardian brave sačuvaće Vaše prostorije od bilo kakve neovlašćene manipulacije.

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!