Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Vrata za kupatilo – Kako napraviti najbolji izbor?

vrata za kupatilo 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Prilikom renoviranja stana, često se zanemaruju vrata za kupatilo, iako su važan sastavni deo svakog ambijenta. Ona igraju izuzetno bitnu ulogu u uređenju prostorije. Iako je fokus uglavnom na funkcionalnosti, potrebno je obratiti pažnju i na estetski aspekat.

Odabir svakih vrata predstavlja kombinaciju dve kategorije – funkcionalnost i veličine, koja istovremeno doprinosi funkcionalnosti prostorije. Pored toga, veoma je značajno i da vrata za kupatilo budu prijatna na oko, pa čak i na neki način stimulativna i da bude kreativnost.

Raznoliku ponudu vrata za kupatilo možete da pronađete u kompaniji RAM International koja je ekskluzivni zastupnik najkvalitetnijih ruskih vrata  – unutrašnjih sobnih vrata BAFA i ulaznih sigurnosnih vrata TOREX. Pronađite omiljeni model koji će savršeno odgovarati Vašem prostoru i koja će doprineti prijatnijem ambijentu Vašeg doma.

Vrste vrata za kupatilo koje možete da koristite

Prilikom renoviranja doma važno je da odaberete stil koji Vam se dopada i koji je u saglasnosti za Vašim temperamentom i karakterom. Tokom adaptacije i sređivanja prostora, mnogi zaboravljaju ili zanemaruju važnost vrata, iako ne bi trebalo. Ona mogu značajno da doprinesu prijatnosti enterijera.

Kupatilo je jedna od najvažnijih prostorija u stanu. To je mesto na kome se svako od nas opušta, relaksira, započinje i završava svoj dan. Potrebno je da bude uređeno s ukusom, ali i da bude umirujuće. Tada vrata igraju glavnu ulogu, jer osim funkcionalnosti i estetskog momenta, potrebno je naći i vrata za kupatilo sa kvalitetnom izolacijom. Koji god model da odaberete iz ponude kompanije RAM International, možete da budete uvereni da će vrata imati odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju.

Luksuzan i relaksirajući enterijer

Ukoliko birate vrata za kupatilo za luksuzan i opuštajući ambijent, odaberite najsavršeniji model koji je, pre svega, kvalitetan i stilski uređen. Ovakva vrata će upotpuniti ambijent i pružiti Vam dovoljno privatnosti. Ujedno, obezbediće sve svetske standarde bezbednosti.

Možete da birate između klasičnih ili dvokrilnih panelskih vrata. Izbor je samo Vaš u zavisnosti od ambijenta koji ste zamislili i želite da kreirate.

Skrivena tajna – Slajd vrata za kupatilo

Klizna vrata za kupatilo idealna su za mala kupatila, kao i generalno male stanove. Ovakvim vratima ćete značano uštedeti na prostoru, jer nećete morati da vodite računa o tome da li ima dovoljno prostora za njihovo otvaranje i zatvaranje.

Elegantna vrata sa staklom

Jeste li ikada razmišljali o nabavci staklenih ili polu-staklenih vrata za kupatilo? Ukoliko ste brinuli o sigurnosti, nema razloga, jer su staklena vrata uvek dizajnirana tako da je bezbednost podignuta na najviši mogući nivo. Staklo na nekim delovima može da bude „frosted„, odnosno zamućeno, glazirano ili čisto i glatko, po Vašoj meri i želji.

Na šta treba da obratite pažnju kada birate vrata za kupatilo

Vlasnici stanova i kuća se prilikom renoviranja suočavaju sa nekoliko izazova. Potrebno je odabrati vrata čija će veličina biti odgovarajuća, a opet, treba i da stilski odgovaraju enterijeru. Osim toga, potrebno je obratiti pažnju na materijal od kog su vrata napravljena, najpre zbog vlage kojoj će biti izložena gotovo neprestano.

Kako odabrati idealna vrata?

Izaberite materijal. Drvena vrata su veoma popularna, ali vremenom mogu da nabubre i budu oštećena zbog vlage u kupatilu. Trebalo bi da odaberete model vrata sa PVC oblogom. Obavezno vodite računa o tome da kupatilo ima dobru ventilaciju.

Vrata na ljuljanje. Ponekad nije jednostavno odlučiti da li želite da se vrata otvaraju na spolja ili unutra, da li treba da budu sa leve ili desne strane… Ukoliko postavite vrata koja se ljuljaju, u svakom momentu ćete moći da promenite raspored, a da vam to ne predstavlja problem.

Ugradna ili vrata na visećem okviru? Dobro razmislite kakav stil želite da unesete u svoj dom.

Izmerite veličinu otvora. Vrata moraju da budu idealne veličine, kako po širini, tako i po dužini. Pažljivo i precizno uzimajte mere, a vrata treba da budu za tri milimetra manja od otvora gde treba da se montiraju vrata.

Dizajn vrata. Staklena, glatka vrata, vrata sa reljefom… Odaberite omiljeni model i uživajte u svom kupatilu.

Najveći izbor kvalitetnih vrata možete da pronađete u prodavnici RAM International.

Najveći izbor najkvalitetnijih vrata

Kvalitet kompanije RAM International je nemoguće osporiti! Prilikom odabira vrata treba samo da razmišljate unapred i da znate šta želite, a kompanija RAM International je tu da ispuni sve vaše želje i zahteve.

Osim sigurnosnih i sobnih vrata, kod nas možete da pronađete i Guardian brave i cilindre koji će učiniti da se uvek i u svakom trenutku osećate bezbedno i sigurno. Naša vrata nisu samo najkvalitetnija na tržištu, već i predstavljaju svojevrsnu barijeru između Vas i spoljnjeg sveta. Ona obezbeđuju i toplotnu i zvučnu izolaciju, pa samim tim, štite Vašu privatnost na najbolji način.

Obezbeđujemo i specijalne pogodnosti za investitore i distributere. Posetite RAM International i saznajte zašto smo najbolji!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!