Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Ugradnja sobnih vrata – Za besprekoran izgled Vašeg mirnog doma

ugradnja sobnih vrata ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Ugradnja sobnih vrata omogući će Vam da svoj dom obezbedite na više načina. Pored toga što će Vas štititi sigurnosna vrata ukrajinske prozvodnje, kvalitetna ugradnja prvoklasnih sobnih vrata pružiće Vam mnogo više od privatnosti u domu.

Nakon odabira vrata iz različitih kolekcija, neophodna je njihova profesionalna ugradnja najpre zbog toga kako bi njihov potencijal došao do izražaja. Ukoliko samostalno postavite sobna vrata, postoji mogućnost da ona neće u potpunosti služiti svojoj svrsi. Sobna vrata su mnogo više od standardnog deljenja prostorija! Ona su tu da omoguće bolje funkcionisanje u okviru porodice, ali da pruže i mir i izolaciju.

Bilo da ste se odlučili za standardan model, ili za sobna vrata po meri, neophodna je intervencija stručnih lica koja su obučena za montažu vrata. Profesionalna ugradnja kako sigurnosnih, tako i sobnih vrata, obavezna je najpre zbog njihove efikasnosti!

Ugradnja sobnih vrata – Zvučna i termoizolacija

Ugradnja sobnih vrata koja su kvalitetna i sertifikovana, omogući će mnogo više od standardne podele prostorija i stvaranja privatnosti. Drvena vrata pružiće izolaciju doma na najbolji mogući način. Ušteda energije je od primarnog značaja, naročito tokom zime. Ipak, i tokom toplih meseci, kvalitetna izolacija učiniće da rashlađene prostorije budu prijatnije za boravak u njima.

Jedna od najčešćih mana savremenih domova jeste loša izolacija. Ipak, kvalitetnim vratima možete da umanjite taj nedostatak. Obezbedite svoj dom i neutrališite sve negativne spoljne faktore. Na koji god način da se grejete tokom zime, pravilno ugrađena sobna vrata sačuvaće energiju i regulisaće strujanje vazduha. Samim tim, protok hladnog i toplog vazduha biće sveden na minimum. Na taj način, značajno ćete uštedeti, jer će se potrošnja električne energije svesti na minimum. Zagrejani vazduh će se duže zadržavati u prostoriji i činiti je toplom i prijatnom.

Zvučna izolacija je od krucijalne važnost. Danas, kada sve češće nailazimo na čuveno „zagađenje bukom„, taj problem možete da rešite veoma lako. Pravilna ugradnja sobnih vrata omogućava kreiranje privatnosti, kao i zvučnu izolaciju. Ukoliko živite u stanu, možete jednostavnim zatvaranjem vrata da se izolujete i uživate u miru i tišini.

Ugradnja sobnih vrata

Kvalitetna vrata će, ujedno, štititi prostorije od širenja neprijatnih mirisa. Kuhinjska vrata su od velike važnosti, jer pravilna ugradnja sobnih vrata sprečava širenje mirisa po stanu ili kući. Nakon odabira, angažujte i profesionalnu ekipu koja će stručno izvršiti montažu vrata.

Ugradnja sobnih vrata – Unutrašnja vrata po meri

Prilikom renoviranja doma, mnoge porodice se odlučuju na to da smanje ili prošire kvadraturu jedne prostorije. Samim tim, neohodno je izmeštanje vrata, njihovo pomeranje, pa čak i smanjivanje. Ujedno, danas su sve popularnija široka vrata i taj trend je aktuelan od početka 2000-ih godina. Široka sobna vrata posebno su interesantna u radnim i dnevnim sobama, jer odaju utisak moći i čine da prostorija izgleda veće.

Upravo je to jedan od razloga zašto se sve češće vrši ugradnja sobnih vrata nestandardnih dimenzija. Ukoliko ste renovirali stan ili kuću, neophodna je zamena unutrašnjih vrata. Ipak, ukoliko ste vršili izmenu prvobitne postavke vrata, neophodna Vam je pomoć tima za montažu.

Imajte u vidu da je montiranje vrata moguće izvršiti direktno na zid i to se vrši šarkama koje se postavljaju na okvir vrata. Ujedno, prilikom uzimanja mera, obratite pažnju na to da li su svi zidovi ravni, kao i kolika je širina, visina i dubina vrata.

Kako biste iskoristili pun potencijal kvalitetnih sobnih vrata i kako bi ona pružala idealnu izolaciju, neophodna je profesionalna ugradnja unutrašnjih vrata.

Kvalitetna vrata od drvena sa staklom

Tradicionalna drvena vrata, vremenom, pokazala su se kao najbolja jer ne samo da čine da prostorija izgleda lepše, već pružaju i najbolju izolaciju doma. Mogu da se koriste kako za stanove, kuće, tako i za poslovne prostore. Posebno su interesantna drvena staklena vrata, jer detalji poput stakla čine da prostorija izgleda modernije.

Ugradnja sobnih vrata

Kompanija RAM International je vodeća firma koja se bavi kako ugradnjom, tako i prodajom sigurnosnih i sobnih vrata. Ukrajinske firme Abwerh i OMIS najpopularnije su na tržištu i godišnje proizvode više od nekoliko stotina hiljada kvalitetnih vrata.

RAM International, sa sedištem u Beogradu, glavni je distribuder i zastupnih ukrajinskih vrata sa sertifikatom. U ponudi imamo veliki izbor modela koji su dostupni kako za komercijalnu upotrebu, tako i za naručivanje na veliko. Prijavom na naš Newsletter ostvarujete pravo na 5 odsto popusta, a ujedno imamo i posebne ponude za dilere i distributere.

Vrata RAM International – Najbolji prijatelj udobnosti Vašeg doma.

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za