Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Savremena vrata za dnevni boravak – Kako napraviti najbolji izbor?

vrata za dnevni boravak ram international

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Kada uđete u nečiji dom, vrata za dnevni boravak prvo su što primetite. Estetski aspekt u tom smislu veoma je važan ukoliko želite da se Vaši gosti osećaju ugodno i dobrodošlo u Vašem domu. Vrata za dnevni boravak bi trebalo da budu u stilu ostatka prostorije, kako bi se postigla harmonija sa nameštajem, bojom zidova i nekim drugim detaljima.

Prema tome, unutrašnja vrata BAFA, pravi su izbor za Vaš moderan i skladno uređen dom.

Velik izbor različitih modela, stilova, kao i obloga možete pronaći na našem Ram International sajtu. Pored unutrašnjih, odnosno sobnih vrata, možete pronaći širok portfolio sigurnosnih vrata kompanije TOREX.

Vrata za dnevni boravak – Moderan dizajn i sigurnost na prvom mestu

Rešili ste da renovirate kuću ili stan? Većina ljudi uglavnom se po početku takvog poduhvata odlučuje da krene sa krečenjem i farbanjem, a zatim se okreću svim ostalim sitnicama. Mi Vam savetujemo da prvo odaberete nova sobna ili sigurnosna vrata i na osnovu njih formirate ostatak poslova.

Vrata su ta koja se prvo primete po ulasku u dom. Prema tome, lako ćete prilagoditi boju zidova kada već unapred znate kakva vrata želite.

Vrata za dnevni boravak ram international 1

Većina kućnih proslava, kao što su rođendani i godišnjice, razlog su za okupljanje prijatelja i porodice upravo u dnevnom boravku. Vrata za dnevni boravak daju samo nagoveštaj posetiocima kakav ih enterijer očekuje u sobi. Zbog toga imaju posebnu čar i trebalo bi ih birati sa dovoljno pažnje.

Unutrašnja vrata brenda BAFA nude kvalitetna vrata za dnevni boravak, kao i za ostale prostorije Vaše kuće. Kompanija TOREX čiji je brend BAFA sertifikovana je ISO 9001 standardom, što čini da budete apsolutno sigurni u svoj izbor. Na tržištu Balkana kompanija RAM International po prvi put obezbeđuje mogućnost kupovine vrata koja važe za najkvalitetnija vrata u Rusiji, pa i svetu.

Vrata se proizvode od punog drveta i dolaze sa raznim oblogama, poput PVC obloge, prirodnog furnira i korteksa. Takođe, u zavisnosti od preferencija, možete ih naručiti i sa ekofurnir oblogom. Boje vrata se kreću od čisto, snežno bele, preko nežnih neutralnih tonova, do tamno braon i crne nijanse.

Modernog su dizajna i postoji mnogo različitih stilova koje možete pogledati u našoj ponudi.

Bilo da se odlučite za vrata koja su cela od drveta ili sa staklenim delom i detaljima, Ram International nudi Vam dve godine garancije na sve modele.

Vrata za dnevni boravak – o čemu voditi računa prilikom kupovine?

U zavisnosti od toga da li se Vaša dnevna soba nalazi odmah pored kuhinje ili trpezarije, veoma je važno voditi računa o tome da vrata za dnevni boravak budu izolovana.

U kuhinji provodimo veći deo dana, pripremajući obroke za poporodicu. Sasvim je očekivano da će određeni neprijatni mirisi dopreti i do dnevnog boravka ukoliko vrata istog nisu odgovarajuća.

Kupovinom BAFA vrata za dnevni boravak nećete morati da brinete o tome. Ona su potpuno zvučno i termo izolovana, a samim tim ne propuštaju ni neprijatne mirise.

Takođe, ukoliko se dečija soba nalazi u blizini, možete biti sigurni da će, zahvaljujući zvučno izolovanim sobnim vratima BAFA, deca čvrsto spavati bez ometanja i spoljašnje buke. Samim tim, i Vi ćete imati mnogo više vremena za odmor, druženje i opuštanje.

Ipak, rekli bismo da je najvažnija stavka prilikom odabira vrata za dnevni boravak upravo kvalitet. Uvek preporučujemo vrata sa dekorativnom oblogom, odnosno opšivom. Samo jedna od prednosti opšiva jeste termo izolacija, dok sama vrata izgledaju lepše i savremenije.

Ram International za kupovinu sigurnosnih vrata nudi svojim kupcima i opšive u boji panela na vratima.

Vrata za dnevni boravak ram international 2

Poslednjih godina sve atraktivniji su planovima prostorija sa otvorenim konceptom. Ukoliko vam se dopada ta ideja, ali ipak želite privatnost koju nude vrata, možete se opredeliti za vrata sa staklom. Na taj način kombinujete i osećaj većeg, otvorenijeg prostora sa zadržavanjem intime i privatnosti.

Ram International kao Vaš saveznik za odabir sobnih ili sigurnosnih vrata!

Pored sobnih, unutrašnjih vrata BAFA, u širokom asortimanu na sajtu Ram International možete pronaći i sigurnosna vrata ruske kompanije TOREX. Ram International generalni je distributer i zastupnik TOREX vrata za područje Balkana.

Izložbeni saloni kompanije Ram International nalaze se u Beogradu, u Ustaničkoj ulici 230d i Radničkoj ulici, broj 37 i možete ih posetiti svakog radnog dana i subotom. Oplemenite svoj dom savremenim i sigurnim vratima najvišeg kvaliteta!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!