Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Vrata za trpezariju – Centralna tačka svakog doma

vrata za trpezariju ram international 2

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Vrata za trpezariju jedna su od centralnih, fokusnih tačaka svakog stana ili kuće. Trpezarija je mesto za okupljanje porodice i prijatelja. U ovoj prostoriji provodi se mnogo vremena. Zato prilikom odabira vrata za trpezariju odvojite malo više vremena.

Vrata za trpezariju – Praktičnost kao prioritet

S obzirom na to da se vrata za trpezariju otvore i zatvore nebrojano mnogo puta u toku dana, prilikom kupovine vodite računa, pre svega, o kvalitetu i praktičnosti.

Ova vrata moraju biti praktična u funkcionalnom smislu. Na primer, ukoliko se vaša trpezarija nalazi odmah pored kuhinje, iznosićete hranu skoro svakodnevno kroz vrata koja ih razdvajaju. Kako se ona ne bi lako prljala, praktičan izbor bila bi drvena vrata u nekoj od tamnijih nijansi.

Kvalitet je i dalje na vrhu liste prioriteta. Vrata koja se u kući mnogo više koriste moraju biti pažljivo birana.

Omis sobna vrata od izuzetnog su kvaliteta. Odlično podnose test vremena. Ne troše se i ne kvare. Ukrajinska kompanija Omis jedna je od najuspešnijih kompanija u svom polju. Moderan dizajn, vrhunski kvalitet i pristupačne cene ono su što svakog kupca zanima prilikom kupovine unutrašnjih vrata.

RAM International generalni je zastupnik i distributer Omis sobnih vrata u našem regionu.

Vrata za trpezariju

Uz svaku kupovinu, kupac dobija i garanciju od čak dve godine kao dokaz kvaliteta. Takođe, ova kompanija sertifikovana je ISO 9001 standardom.

Uz ova vrata možete biti sigurni da ste napravili najbolji izbor za svoj dom.

Vrata za trpezariju – Enterijer u skladu sa vratima

Ako renovirate kuću ili uređujete stan, unutrašnja vrata su ono što najviše doprinosi drugačijem vizuelnom utisku. Kada stara vrata zamenite novim, imaćete utisak da se čitava prostorija izmenila, odnosno osvežila.

U skladu sa Vašim stilom i enterijerom birate i vrata za trpezariju. Ona se moraju savršeno uklopiti kako bi se u prostoriji napravila skladna celina.

Ukoliko više volite rustični, vintidž stil sa malo detalja, u ponudi RAM International kompanije možete pronaći velik izbor modela sa klasičnim linijama.

Ako ste više za moderniji dizajn, odlučite se za vrata sa staklom ili određenim ručnim radom.

Ukoliko želite da se vrata za trpezariju istaknu od ostatka prostorije birajte jedinstvene modele koji su nesvakidašnji, originalni i drugačiji od ostalih.

Kada je enterijer trpezarije sveden i minimalistički, na osnovu toga birate i vrata za trpezariju. Jednostavna vrata bez mnogo ukrasa tada su najbolji izbor za Vas.

Open space koncept uređenja stana moguće je postići i sa određenim stilom vrata. Ako želite utisak otvorenog prostora unutar, to možete postići dvokrilnim vratima koja su sve popularniji izbor.

U širokoj lepezi ponude kompanije RAM international i u izložbenom salonu u Beogradu možete, sasvim sigurno, odabrati model koji najviše odgovara vašim potrebama.

Ne zaboravite na ostale komponente vrata koje su takođe veoma važne

Još jedna važna stavka prilikom kupovine vrata za trpezariju jeste zvučna i termo izolacija.

Zvučna i termo izolacija uvek je prednost koju kvalitetna vrata nose sa sobom.

Vrata za trpezariju

Ovo takođe znači i izolaciju od neprijatnih mirisa ili mirisa koji se širi nakon pripremanja hrane.

Ukoliko ne želite da se miris hrane proširi celim stanom, Omis sobna vrata idealno su rešenje za Vas.

Takođe, vodite računa o materijalu od kojeg su vrata napravljena. Puno drvo nezamenljivo je kada želite kvalitet koji traje godinama.

U ponudi RAM International kompanije nalaze se modeli sa raznim oblogama,  poput ekofurnira ili korteksa.

Pored sobnih vrata Omis, RAM International glavni je zastupnik i sigurnosnih vrata ABWEHR. Ova kompanija je još jedan od ukrajinskih lidera u proizvodnji vrata. Vaš dom će uz ABWEHR vrata biti u svakom trenutku osiguran i bezbedan.

Celokupnu ponudu sigurnosnih vrata ABWEHR i unutrašnjih Omis vrata možete pogledati u našem izložbenom salonu u Ustaničkoj ulici 230d u Beogradu.

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!