Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Dekorativna vrata – Ukrasite svoj dom na pravi način

dekorativna vrata ram international 1

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Dekorativna vrata mogu značajno da doprinesu izgledu Vašeg doma.

Profesionalni kućni dekorateri umeju da prikriju sve nedostatke Vaše kuće ili stana, ali i da istaknu sve prednosti koje on pruža. Vaš dom može da postane privlačan baš svima i to zahvaljujući jednostavnim trikovima. Dekorativna ulazna vrata jedan su od najjednostavnijih načina da istanete stan ili kuću, kao i da pokažete da imate stila.

Osim toga što pružaju brojne dekorativne mogućnosti, drvena vrata su privlačna i zbog svojih karakteristika i performansi. Drvo je sjajan materijal, a drvena vrata koriste se kako kao ulazna vrata, tako i kao sobna, odnosno unutrašnja vrata. Drvena vrata mogu da se biraju u kombinaciji sa čelikom ili staklom, ali čak i samo rezbarena drvena vrata značajno poboljšavaju izgled doma.

Dekorativna vrata – Koje su prednosti drvenih vrata?

Drvena vrata su održiva. Reč je o obnovljivom prirodnom proizvodu koji je izrađen od veoma kvalitetnog materijala. Potrebno je i manje vremena za proizvodnju, teška su i otporna na sve vremenske uslove. Ne zahtevaju mnogo održavanja, a mogu da traju decenijama.

Ništa na svetu ne može da se uporedi sa kvalitetom vrata koja su izrađena od drveta. Ona su znatno teža od vrata napravljenih od drugih materijala, pa se zbog toga veoma lako raspoznaju i po zvuku nakon otvaranja ili zatvaranja. Ujedno, postoji i mnogo vrsta drvenih vrata, kako dekorativnih, tako i klasičnih.

Dekorativna vrata

Drvena vrata su i energetski efikasna i pružaju mnogo bolju izolaciju. Prostorije je mnogo lakše ohladiti i zagrejati, naročito ukoliko su ugrađeni i opšivi. Osim termoizolacije, drvena dekorativna vrata, ali i svi ostali modeli, pružaju i zvučnu izolaciju. Ukoliko živite sa bučnim stanarima, ovakav model vrata je idealno rešenje za miran i komforan život.

Kako dekorativna vrata utiču na enterijer?

Svu svoju kreativnost možete da iskažete dekorativnim vratima na svom domu. Bilo da želite staklena vrata ili ipak klasičan model, drvena vrata su najbolje rešenje.

Veoma jednostavno i na kreativan način možete da ih uklopite u bilo koji enterijer, jer velika ponuda sigurnosnih ulaznih vrata daje neograničene i nebrojene mogućnosti.

U zavisnosti od toga kakav je stil Vašeg doma, možete da odaberete klasična, moderna ili retro vrata. Svaka od tih kategorija ima u svojoj ponudi veliki izbor različitih tipova vrata. Neverovatna ponuda boja omogućava Vam da ih jednostavno i idealno uklopite uz bilo koju broju zida ili fasade.

Dekorativna vrata

Klasična sigurnosna ulazna dekorativna vrata uglavnom mogu da se odaberu u različitim geometrijskim oblicima poput romba, ili pak sa paralelnim, simetričnim ili asimetričnim linijama. Moderna kolekcija vrata kombinuje drvo i staklo, pa je moguće naći klasične modele sa staklenim površinama, ali i rezbarene modele sa ili bez stakla.

Retro modeli vrata idealan su odabir za kuće ukoliko želite da ostavite dobar utisak. Na šest tipova konstrukcija, više od 50 boja i dezena – retro sigurnosna vrata odaju utisak da u tom domu žive osobe od stila. Drvo u kombinaciji sa čelikom i staklom uvek će izgledati retro, arhaično i odaće utisak rustike. Možete da odaberete i vrata sa vitražnim staklom, ukrašenim starinskim i retro stilom. Kovani elementi sjajan su dodatak naročito na ulaznim vratima vikendice ili starije kuće.

Kvalitetna ulazna sigurnosna vrata

Ulazna sigurnosna vrata moguće je izraditi i po meri, a na taj način ćete na najbolji način postići apsolutnu termo i zvučnu izolaciju. U kompaniji RAM International možete da odaberete najkvalitetnija po meri. U kombinaciji ugradnje sa opšivima, učinićete da Vaš dom bude kompletno izolovan.

Dekorativna vrata

Bilo da želite sigurnosna vrata sa duborezom, čeličnim ukrasima ili dekorativna vrata sa staklom sigurnosna ukrajinska vrata Abwehr su najbolji izbor pre svega zbog svog kvaliteta.

Posetite naš izložbeni salon i, u saradnji sa našim profesionalnim timom, odaberite najbolja ulazna vrata po svojoj meri i ukusu. Sigurnosna ulazna vrata možete da kupite zajedno sa sigurnosnim bravama i cilindrima Guardian koja će u svako doba dana ili noći verno i odano čuvati Vaš dom.

RAM International – dekorativna vrata koja će Vam obezbediti sigurnost.

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za