Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Vrata za dečju sobu – Sertifikat i vrhunski kvalitet za Vaše najmilije

vrata za dečiju sobu ram international 2

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Vrata za dečju sobu predstavljaju jedan od veoma bitnih elemanata kada je u pitanju enterijer sobe za decu. Zahtevi koje vrata za dečju sobu moraju da ispune veoma su visoki. Zbog toga samo retki proizvođači mogu da ih u potpunosti zadovolje.

Koji su kriterijumi odabira vrata za dečju sobu?

Opšti zahtevi za kupovinu sobnih vrata podrazumevaju prevashodno kvalitet materijala i izrade. Ukoliko su ova dva primarna postulata ispunjena, dugoročnost upotrebe je gotovo zagarantovana.

Kada su u pitanju vrata za dečju sobu, kvalitet ne sme nikada biti doveden u pitanje. Samo provereni i sigurni materijali smeju biti u dečijem okruženju kako bi ono bilo bezbedno i zdravo. Zbog toga se sobna vrata OMIS, renomiranog ukrajinskog proizvođača, jedino smatraju sigurnim za ugradnju u zid dečje sobe.

vrata za dečiju sobu ram international 3

Kao naročit izazov za proizvođače čine se zahtevi za otpornošću i lakim održavanjem. Multifunkcionalnost dečjih odaja nalaže njihovu prilagodljivost svim dečjim aktivnostima. Deca u svojoj sobi spavaju, uče, igraju se i druže se. Zbog toga je važno da celokupan prostor bude prilagođen svim njihovim potrebama.

Vrata su svakako veoma važan element jer moraju da ispune brojne kriterijume. Da bi deca rasla i lepo napredovala, osim nutritivno bogate ishrane, neophodno im je omogućiti i dovoljno sna.

Zašto je važna dobra zvučna izolacija sobnih vrata?

Budući da deca, naročito bebe, dugo spavaju, miran san je od izuzetne važnosti. Tišina se najbolje osigurava kvalitetnim vratima, sa valjanim ispunom koji pruža idealnu audio-izolaciju.

Uz OMIS sobna vrata, ukućani ne moraju hodati na prstima dok njihovi mališani spavaju. Za vreme njihove popodnevne dremke, roditelji slobodno mogu obaviti niz kućnih obaveza. Bez bojazni da će se njihova čeda probuditi, pripremiće sve što je potrebno za svakodnevno funkcionisanje domaćinstva.

Roditelji školaraca i tinejdžera sigurno su se već susretali sa molbom svog deteta da bude samo u svojoj sobi. Deci u ovom uzrastu ponekad je potrebno da se osame. Koncentrisanost na učenje ili omiljeni hobi važna je koliko i ishrana ili fizička aktivnost. Zato je važno izaći im u susret i omogućiti im podsticajno okruženje za kognitivni razvoj.

Vrata za dečju sobu u kojoj boravi više dece

Mnogočlane porodice, sa više dece raznolikog uzrasta i pola, najbolje znaju koliko je nekada teško izboriti se sa svim iskušenjima. U fazama odrastanja, deca svoju prirodu, raspoloženja i kreativnost izražavaju na mnogobrojne načine.

Dok jedna vole igru i ples, druga vole sport. Jedna uživaju u čitanju, a druga u crtanju. Slikarsko umeće ponekad teži da bude prezentovano na podlozi koju većina roditelja ne smatra pogodnom. Tako se dečji crteži mogu naći na zidovima, nameštaju i vratima. Dakle, svuda osim na papiru.

Ukoliko su mala remek-dela naslikana flomasterima, odnosno bojama koje se teško peru, biće pravi izazov ukloniti ih. Srećom, završna obrada OMIS vrata omogućava lako uklanjanje šara koje je mali slikar načinio.

Drugačije potrebe dece u različito vreme takođe često znaju biti veliki problem. Kada se jednom detetu igra, drugom se spava. Dok jedno mora da napiše domaći zadatak, drugo bi da igra igrice na kompjuteru.

To može dovesti do nervoze i lupanja vratima. A, to je poseban izazov na koji vrata za dečju sobu moraju da odgovore.

vrata za dečiju sobu ram international 4a

Ukrajinska vrata OMIS sigurno mogu da ispune sve kriterijume koje dečje odrastanje nalaže: visoko kvalitetna izrada i izuzetna izdržljivost. Garancija od čak 250.000 otvaranja i zatvaranja svrstavaju ovu manufakturu u sam vrh proizvođača sobnih vrata.

U asortimanu RAM International, može se pronaći širok dijapazon modela i boja unutrašnjih vrata. Koloritne mogućnosti su veoma brojne, kao i dizajn, odnosno finalna obrada. Važno je pomenuti da se dimenzije mogu modifikovati kako bi se uklopile u određeni enterijer.

Bez obzira na to za koji model i boju vrata da se odlučite – svetlu ili tamnu, nećete pogrešiti. Kvalitet OMIS vrata garantuje lako održavanje, veliku trajnost i fenomenalno prilagođavanje bilo kom ambijentu.

Sertifikat o usaglašenosti sa međunarodnim normama kao garancija kvaliteta

Brojni domaći i evropski sertifikati siguran su pokazatelj da OMIS ne pravi ustupke kada je kvalitet u pitanju. Sobna vrata iz poznate ukrajinske fabrike sertifikovana su ISO 9001 standardom.

Ovaj sertifikat o međunarodnom standardu potvrđuje da kompanija OMIS ispunjava sve zahteve u pogledu kvaliteta vrata koja proizvodi. Poslovna organizacija ovog konglomerata u potpunosti je usklađena sa međunarodno priznatim normama.

vrata za dečiju sobu ram international 1

Rame uz rame sa fabrikom OMIS, stoji i ukrajinski proizvođač sigurnosnih vrata ABWEHR. Ekskluzivni zastupnik ovih dveju kompanija na srpskom i EX-YU tržištu je RAM International. Sertifikat koji je Stimul Invest dodelio firmi RAM International dokaz je uspešne saradnje i poverenja.

Uz ABWEHR bezbednosna vrata i GUARDIAN sigurnosne sisteme za zaključavanje, Vaš dom i porodica dobijaju maksimalnu zaštitu i sigurnost. A, lepota unutrašnjosti Vaše kuće ili stana može biti dopunjena fantastičnim sobnim vratima OMIS.

Posetite već danas izložbeni i prodajni salon RAM International u Beogradu, u Ustaničkoj ulici broj 230d, i odaberite vrhunska vrata za svoj životni ili poslovni prostor.

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za