Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Najbolja vrata za stan – Uredite svoj dom onako kako ste oduvek želeli

najbolja vrata za stan ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Najbolja vrata za stan predstavljaju sam vrhunac renoviranja doma. Prilikom uređivanja stana ili kuće, mnogi vlasnici veoma malo razmišljaju o postavljanju ili promeni vrata. Često se odabir svede na klasična vrata koja zadovoljavaju funkcionalnu upotrebu, ali nisu estetski privlačna.

Verovali ili ne, vrata su jedan od najvidljivijih elemenata u domu i nude vizuelni efekat koji ne smete da potcenite.

Vrata su veoma funkcionalna jer pružaju privatnost, sigurnost i komfor pre svega. Ujedno, treba odabrati izdržljive modele koja će podneti veliki broj otvaranja i zatvaranja, a bez žrtvovanja estetskog ugođaja. Najbolja vrata za stan su ona vrata koja će Vam omogućiti da se u svakom momentu osećate zaštićeno i komforno.

Treba da odaberete one modele koji će zaista dugo trajati i biti neuništiva. Prilikom biranja neophodno je posvetiti pažnju kako sigurnosnim (ulaznim vratima), tako i unutrašnjim, odnosno sobnim vratima.

Najbolja vrata za stan – Sigurnosna vrata za bezbednost u bilo koje doba dana ili noći

Ulazna sigurnosna vrata često su ključna u definisanju i određivanju ukupne vrednosti doma. Ona su, ujedno, investicija koja može da poveća cenu stana u slučaju prodaje, pa se ulaganje u njih, zaista, vremenom isplati.

Prilikom odabira sigurnosnih vrata treba obratiti pažnju na nekoliko različitih faktora. Ona treba da zadovolje ne samo Vaše estetske standarde, već treba da budu i energetski efikasna. Toplotna i zvučna izolacija od presudne su važnosti, naročito ukoliko živite u stanu. Buka koja dopire iz hodnika zgrade ili iz susednih stanova, biće značajno umanjena ukoliko odaberete vrata koja zvučno izoluju dom.

Ujedno, važno je da pronađete model vrata čiji dizajn je privlačan i u skladu sa ambijentom i tematikom uređenja stana, a koja su ujedno jednostavna za održavanje.

Drvena vrata su veoma popularan izbor kod vlasnika stanova koji umeju da prepoznaju kvalitet i prave vrednosti. Ona su izuzetno čvrsta i donose klasičan, a raskošan stil koji će se sigurno uklopiti u bilo koji ambijent. Materijal, od kojeg su napravljena vrata, ima značajan uticaj na njihovu efikasnost i dugovečnost.

Sigurnosna vrata su najbolja vrata za stan, naročito ukoliko Vam pored toplotne i zvučne izolacije pružaju i bezbednost.

Najbolja vrata za stan

Njihovu konstrukciju čine dve zaštitne brave Guardian (cilindar gornja i kasa donja), kao i dodatni zaštitni protiv-provalni klinovi. Zahvaljujući izuzetno čvrstim sigurnosnim vratima, koja možemo da izradimo i po meri, i sigurnosnim bravama, možete da budete bezbrižni i spokojni kako u svom domu, tako i kada ste van grada. Bolji čuvar stana od RAM International ukrajinskih sigurnosnih vrata ne postoji.

Sobna vrata koja pružaju komfor i privatnost

Tokom renoviranja stana, izbor pravih i odgovarajućih unutrašnjih vrata zahteva mnogo promišljenosti.

Open space koncept uređenja doma je sve popularniji, ali ipak, na kraju dana, svima je potrebna privatnost koja može da se ima samo u „četiri zida“.

Unutrašnja vrata su, uglavnom, laganija od spoljašnjih, ali nemojte da Vas ta karakteristika zavara. Unutrašnja vrata kompanije RAM International su izuzetno kvalitetna i otporna. Pored toga, baš kao i sigurnosna vrata omogućavaju toplotnu i zvučnu izolaciju, ali i zaštitu od prašine i neprijatnih mirisa.

Ta njihova karakteristika je izuzetno korisna ukoliko birate unutrašnja vrata za kuhinju ili trpezariju. Ujedno, možete da odaberete model vrata sa staklom koja će zasigurno oplemeniti prostoriju.

Najbolja vrata za stan su ona koja se ugrade sa opšivima. Oni će dodatno zaštititi prostorije od uticaja faktora drugih prostorija. Miran san u spavaćoj sobi zagarantovan je ukrajinskim unutrašnjim vratima OMIS i kompanije RAM International.

Unutrašnja vrata možete da odaberete u nekoj od brojnih nijansi, ali i sa i bez dodatne dekoracije. Kombinacija drveta i stakla je veoma popularna, jer ovakvi modeli u potpunosti menjaju izgled prostorije i oplemenjuju je.

Najbolja vrata za stan – Kompanija RAM International

Kompanija RAM International je generalni zastupnik i distributer ukrajinskih sigurnosnih vrata Abwehr i unutrašnjih ukrajinskih vrata Omis. U našem izložbenom salonu svakodnevno možete da pronađete najbolja vrata za stan koja ne samo da će Vam omogućiti da imate privatnost u svakom momentu, već ćete i značajno unaprediti svoju bezbednost.

Najbolja vrata za stan

Prirodnu lepotu i kvalitet drvenih vrata ništa ne može da nadmaši, naročito kada se za njihovo dizajniranje i proktovanje uključi tim najboljih ukrajinskih stručnjaka.

Sigurnosna vrata je moguće odabrati iz kolekcije Classic, Modern ili Retro, u skladu sa Vašim afinitetima i potrebama. Sertifikovana Abwehr sigurnosna vrata su najkvalitetnija vrata u regionu.

Sobna vrata kompanije Omis iz Ukrajine sertifikovana su ISO 9001 standardom, a predstavljaju spoj stila, kvaliteta i savremenog stila. Kompanija RAM International je generalni zastupnik i distributer najkvalitetnijih vrata, a brojni zadovoljni kupci naša su inspiracija da svakodnevno budemo sve bolji. Na našem sajtu možete uvek da budete u toku sa proizvodima koji su na akciji.

Stupite u kontakt sa nama, posetite nas ili nas pratite na društvenim mrežama. Svakodnevno Vam pripremamo sjajna rešenja za enterijer i neverovatne akcijske ponude.

RAM International – Obezbeđujemo Vam sigurnost i komfor. Vaš dom je naša briga!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!