Sobna vrata OMIS || Ram International

Sobna vrata OMIS odnosno kompanija OMIS je jedan od vodećih ukrajinskih proizvođača i dobavljača unutrašnjih vrata i kao takav nudi kombinovani portfolio proizvoda koji odgovara širokom spektru specifikacija i budžeta.

Fabrika počinje sa radom 2001. godine i od tada do danas se razvila u stabilnu proizvodnu kompaniju sa distributivnom mrežom koja pokriva sve regione, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

OMIS je kompanija sertifikovana ISO 9001 standardom.

Marka vrata OMIS predstavlja kombinaciju stila, modernog dizajna, kvaliteta i konkurentnih cena.

KAKO IZABRATI SOBNA VRATA

Ukoliko ste se odlučili za uređenje doma onda sobna vrata mogu imati jednu od glavnih uloga da taj posao uspešno privedete kraju. Pored osnovne funkcije da razdvajaju dve prostorije, kvalitetna sobna vrata će Vam pružit mir i tišinu i obezbediti malo privatnosti koja nam je svima često potrebna.

Izuzetno je važno da pored kvaliteta, ta unutrašnja vrata i lepo izgledaju i uklapaju se unterijer  Vašeg doma.

Mi Vam nudimo veliki izbor modela sobnih vrata i sigurni smo da ćete pronaći onaj koji se najviše uklapa u Vaš enterijer i najviše odgovara Vašim potrebama.

Prilikom izbora sobnih unutrašnjih vrata bitno je da znate i da zvučna izolacija zavisi od materijala od kojih su vrata napravljane. Naša vrata od punog drveta će Vam pružiti maksimalnu zvučnu i toplotnu izolaciju.