Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Dekorativna vrata sa staklom – Fokusna tačka vašeg enterijera!

vrata sa staklom ram international 2

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Vrata sa staklom vrhunskog kvaliteta i modernog dizajna deo su asortimana dve vodeće ukrajinske kompanije –ABWEHR i OMIS. Osvežite svoj enterijer i učinite da Vaše prostorije izgledaju prostranije sasvim jednostavno – odlučite se za vrata sa staklom.

Ram International nudi Vam širok portfolio vrata sa staklenim detaljima.

Vrata sa staklom – Sigurnosna vrata ABWEHR

Ulazna vrata veoma su važna za jedno domaćinstvo, kako estetski tako i u bezbednosnom smislu. Cilj svake porodice je da se oseća ušuškano i sigurno u svom domu. Kvalitetna sigurnosna vrata ukrajinske kompanije ABWEHR, pružaju vam ovu mogućnost. Savremeni stilovi i dizajnovih vrata, uključujući i vrata sa staklom, činiće da ulazna vrata budu prvo što Vaši gosti primete.

Ram International obezbedio je svojim kupcima vrhunski kvalitet i pouzdanost. Sigurnosna vrata ukrajinske kompanije ABWEHR štitiće Vaš dom godinama, a pritom pružati i zvučnu i termo izolaciju. To je, takođe, veoma bitan aspekt prilikom kupovine i ugradnje ulaznih vrata.

Kompanija ABWEHR godinama je vodeći ukrajinski proizvođač sigurnosnih vrata. Ovaj podatak sasvim je dovoljan da ulije poverenje da se odlučite za neki od postojećih modela ove kompanije. Kvalitet sigurnosnih vrata kompanije ABWEHR potvrđuju brojni domaći i evropski sertifikati, kao i test od 250.000 otvaranja i zatvaranja.

Ukoliko se odlučite za moderan dizajn sa dodacima od aluminijuma ili medijapana, nećete pogrešiti. Ipak, za vizuelno najlepši efekat, preporučujemo vrata sa staklom ili sa staklenim otvorima i detaljima. Pored apsolutne sigurnosti, ABWEHR vrata odlična su zaštita od strujanja vazduha, neprijatnih mirisa, kao i od buke i insekata. Pritom, stakleni detalji odaju utisak minimalističkog i savremenog stila. Samim tim, lako će se uklopiti u svaki eksterijer.

U ponudi postoji i veliki asortiman vrata sa elementima umetničkog rada i kovanog gvožđa, kao i patine. Sve modele možete pogledati na sajtu kompanije Ram International, kao i u izložbenom salonu u Beogradu.

Vrata sa staklom ram international

Iako se za ulazna vrata sa staklom češće opredeljuju ljudi koji poseduju kuće, ona su sasvim bezbedna i za stanove i apartmane. Sigurnosne brave Guardian ugrađuju se u svaki model sigurnosnih vrata i dolaze sa garancijom od pet godina. Pored ovakvih vrata i brava, sigurnosni alarmi neće Vam biti neophodni.

Vrata sa staklom oplemeniće izgled vaših prostorija i dati im notu luksuza i poseban šarm.

Ram International generalni je zastupnik i distributer ukrajinskih vrata vrhunskog kvaliteta. Uz Ram International ne možete pogrešiti pri samom izboru.

Vrata sa staklom – Sobna vrata OMIS

Kada su u pitanju sobna vrata, ona moraju biti pre svega čvrsta i stabilna. Postoje podaci koji nam govore da se vrata određenih prostorija u kući otvaraju i zatvaraju dnevno i do stotinu puta. Kada uzmemo ovakve podatke u obzir, nikako ne želimo da kupimo i ugradimo vrata neproverenih proizvođača i istog trenutka zažalimo zbog te odluke. Želimo da kvalitet govori za sebe. Želimo i da nam ta ista vrata traju godinama.

Sobna vrata Omis imaju kao garanciju kvaliteta činjenicu da je ova kompanija sertifikovana ISO 9001 standardom.

Na osnovu Vaših želja i afiniteta, kao i rasporeda samih prostorija u kući ili stanu, možete odabrati ono što Vama najviše odgovara.

Sobna vrata možete izabrati sa različitim oblogama kao što su ekofurnir, korteks ili prirodni furnir. Takođe, možete se odlučiti i za funkcionalnu PVC oblogu.

Bilo da kupujete vrata sa staklom ili bez, savetujemo da uvek kupujete samo od pouzdanih proizvođača ili distributera. Sobna vrata nisu nešto što ćete menjati svake godine i stoga ovom izboru posvetite malo više pažnje.

Vrata sa staklom ram international

Vrata sa staklom idealno su rešenje da stvorite utisak većeg i šireg prostora. Ukoliko ne volite open space prostore, vrata sa staklom i staklenim detaljima mogu Vam poslužiti da odvojite kuhinju od ostalih prostorija. Na taj način rešićete se neprijatnih mirisa prilikom pripremanja hrane, a ostale prostorije ostaće potpuno čiste i sveže.

Za sve vrste sobnih vrata Omis, Ram International nudi Vam dve godine garancije.

Ram International – Bezbednost i kvalitet oduvek na prvom mestu

Sigurni smo da ćete u Ram International ogromnom katalogu proizvoda pronaći vrata koja su apsolutno po Vašem ukusu i stilu.

Vrata sa staklom, sa detaljima od medijapana ili aluminijuma, sa umetničkim radom i zaštitnim detaljima od kovanog gvožđa – izbor je zaista veliki.

Ukoliko više volite da pre kupovine i uživo vidite ono što Vas zanima, preporučujemo Vam da posetite izložbeni salon u Ustaničkoj ulici 230d u Beogradu.

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!