Poštovani, sadržaj na sajtu će svakodnevno biti dopunjavan do 01.12.2021. Za više informacija slobodno nas pozovite!

NAVIGACIJA

Ulazna vrata – Kako odabrati najbolji model?

ulazna vrata ram international 1

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Ulazna vrata jedan su od bitnijih aspekata svakog doma. Prema brojnim verovanjima, ulazna vrata su najvažniji deo svake kuće. Ona treba da budu jaka, kako bi privukla pozitivnu energiju.

Boja ulaznih vrata može da bude usklađena sa Vašim željama, ali ukoliko odaberete ona koja su u skladu sa bojom zida, nećete pogrešiti. Zid i vrata treba da čine jednu kompletnu celinu koja će se uklapati sa dekoracijom i temom enterijera.

Osim estetskog aspekta, ulazna vrata bi trebalo da budu i bezbedna, kao i da sačuvaju sigurnost doma. Luksuzna sigurnosna ulazna vrata sačuvaće ne samo Vašu privatnost, već i energiju, a samim tim, Vam doneti i uštedu.

Zašto bi trebalo da imate sigurnosna ulazna vrata?

Sigurnosna vrata po meri pružaju sigurnost Vašem domu i povećavaju udobnost i komfor.

Čvrsta i kvalitetna sigurnosna vrata pružiće brojne benefite ukoliko živite sami. Uz minimalne novčane izdatke, kao što su kupovina i ugradnja vrata, osećaćete se znatno sigurnije u svom domu. Kada zaključate vrate i izađete iz stana, možete da budete uvereni da će Vaš dom ostati zaštićen.

Standardna vrata je veoma jednostavno obiti i ugroziti bezbednost ukućana. Ipak, ukoliko posedujete sigurnosna vrata, sigurno nećete imati takav problem. Kvalitetna sigurnosna ulazna vrata će Vas štititi, ali će i pomoći da uštedite energiju.

Ukoliko odaberete sigurnosna vrata sa staklom, oduševićete svoje mališane. Ovakvim modelom vrata moći ćete da sačuvate njihovu bezbednost, a daćete im i osećaj prostora. Ipak, imajte na umu da nijedna vrata ne mogu da zamene roditeljsku pažnju, pa uvek „jednim okom“ motrite na svoje mališane.

Ukoliko ugradite sigurnosna ulazna vrata sa sigurnosnim bravama, neće biti potrebe da trošite ogromne količine novca na alarmne sisteme, jer ovakva sigurnosna vrata sigurno će držati provalnike dalje od Vašeg doma.

Kompanija RAM International je glavni i generalni zastupnik i distributer za ukrajinska sigurnosna vrata Abwehr koja su testirana na čvrstinu, izdržljivost i otpornost. Potrebno je samo da odaberete omiljeni model vrata i da uživate u sigurnosti svog doma.

Bezbednost je danas na prvom mestu, prioritet nad prioritetima, a ukrajinska sigurnosna ulazna vrata Abwehr pružiće Vam upravo to.

U kompaniji RAM International možete da birate između classic, modern i retro modela vrata u zavisnosti od Vaših preferencija i potreba.

Ulazna vrata – Sve prednosti sigurnosnih vrata

Prednosti postavljanja sigurnosnih vrata su brojne. Pored, očiglednog, bezbednosnog razloga, važno je imati u vidu i da sigurnosna vrata čuvaju energiju doma.

Ulazna vrata

Takođe, dosadni insekti Vam neće praviti probleme zbog idealnog naleganja vrata na okvir. Tokom letnjeg perioda, insekti mogu da predstavljaju veliki problem, ali pravilno montirana sigurnosna vrata onemogućiće njihov ulazak u stan.

Sigurnosna vrata su i svojevrsni čuvar Vaše privatnosti. Dizajnirana su tako da očuvaju intimu svih ukućana. Pored toga, estetski su veoma primamljiva i značajno će unaprediti izgled Vašeg doma. Brojne stilske opcije poboljšaće izgled enterijera.

Ujedno, ukoliko se ikada odlučite da prodate svoj stan ili kuću, sigurnosna vrata koja imate u svom domu, povećaće tržišnu vrednost nekretnine. Sigurnosna ulazna vrata omogućavaju i toplotnu i zvučnu izolaciju doma, što omogućava da se osećate prijatnije i komfornije.

Sigurnosne brave i cilindri – Bezbednost kao prioritet

Osim sigurnosnih ulaznih vrata, važno je da na svom domu imate i sigurnosne brave i cilindre. Oni će dodatno unaprediti bezbednost i onemogućiće nelegalni ulazak ili provalu u dom. Ruska proizvodnja sigurnosnih brava i cilindara Guardian, pored Abwehr sigurnosnih vrata, dostupni su u kompaniji RAM International – čuvaru Vašeg doma.

Guardian brave i cilindri trpe velika opterećenja i štite od neovlašćene upotrebe. Imaju jedinstven mehanizam koji je teško nadmašiti. Pružaju bolju sigurnost od blindiranih vrata.

Još jedna od prednosti je to što je ključeve veoma teško duplicirati. Problem jednostavne izrade duplikata ključa rešena je sigurnosnim bravama. Ključevi koji se koriste za Guardian brave imaju jedinstveni patentirani dizajn i visok stepen zaštite. To Vaš dom čini izuzetno sigurnim.

Posetite kompaniju RAM International i razrešite sve nedoumice i probleme koje imate u vezi sa ulaznim sigurnosnim vratima, sigurnosnim brava i cilindrima.

Ulazna vrata

Odaberite najbolja ulazna vrata koja će Vam omogućiti da se u svom domu osećate kao na najbezbednijem mestu na svetu.

RAM International i ukrajinska vrata – udruženi u borbi za Vašu sigurnost!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

ŽELITE LI VIŠE?

Zakažite
besplatno merenje!