Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Blindirana vrata – Da li su Vam zaista potrebna? Imamo mnogo bolje rešenje!

blindirana vrata ram international 2

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Blindirana vrata pružaju osećaj sigurnosti, ali i pokazuju da stanovnici doma imaju strah. Osećati se slobodno u svom domu – to je doživljaj koji nema cenu.

Blindirana vrata koliku god sigurnost da pružaju, daju i osećaj zatvorenosti i zarobljenosti. Osobe koje žive iza blindiranih vrata odaju utisak da kriju mnogo toga i da im je uvek neophodna dodatna sigurnost. Nemojte biti jedna od nesigurnih osoba i nemojte sebi uskraćivati slobodu, jer postoji način i da se osećate sigurno, ali da ne uskratite sebi osećaj nesputanosti.

Sigurnosna vrata i sigurnosne brave i cilindri pružiće Vam osećaj zaštićenosti, a istovremeno, nećete sebi uskratiti osećaj slobode i komfora. Zatvorenost u prostoru iza blindiranih vrata može da bude izuzetno neprijatan, ali ukoliko se odlučite za luksuzna sigurnosna vrata, i dalje ćete biti bezbedni u svom domu, ali nesputani.

Blindirana vrata i sigurnosna vrata – Koja je razlika? 

Sigurnosna vrata po meri opremljena su sigurnosnim bravama i cilindrima koje pružaju dodatni osećaj bezbednosti. Osnovna karakteristika blindiranih vrata je čelična konstrukcija u sredini, dok su prednja i zadnja površina prekrivena slojevima ploča koje je lako zameniti.

Čak i kada su vrata blindirana, ne znači da ne postoji mogućnost provale. Ona su samo veoma čvrsta, ali bravu je moguće onesposobiti i ući u prostor nedozvoljeno.

Visokokvalitetna sigurnosna vrata, sačinjena su od izuzetno jakih materijala koji su otporni na sve vremenske uslove, nepogode i udarce. Ujedno, imaju i veoma debeo sloj obloge i opšiva koji ne samo da doprinosi estetici vrata, već pruža i dodatnu sigurnost, kao i izolaciju. Sigurnosna vrata su, baš kao i blindirana vrata, veoma otporna, čvrsta i postojana, a ujedno ne sputavaju osećaj slobode i komfora.

Prevencija je ključna, a ulaganje u bezbednost je od velike važnosti. Efikasan sistem elektronskog alarma ne može da pomogne pravovremeno, ukoliko nemate montirana kvalitetna sigurnosna vrata.

Prednosti sigurnosnih vrata

Sigurnosna vrata pružaju povećanu sigurnost doma u odnosu na klasična i tradicionalna vrata. Osim toga, ona su i veoma popularna jer pomažu u održanju i očuvanju privatnosti.

Svet više nije onakav kakav je nekada bio. Društvo je ranije bilo sigurno i živeli su daleko bezbrižnijim načinom života. Za razliku od toga, danas je neophodno ulagati u svoju bezbednost, razmišljati o načinima na koje možemo da ostanemo sigurni, ali i kako da sačuvamo privatnost.

Opšte je poznato da provalnici izbegavaju nasilno upadanje u kuće i stanove koji imaju sigurnosna vrata. Njihova konstrukcija je veoma čvrsta i izdržljiva, a u kombinaciji sa sigurnosnim bravama i cilindrima – Vaš dom je siguran.

Ulaganje u sigurnosna vrata znači i ulaganje u budućnost. Ukoliko ih postavite, ona mogu značajno, u narednom periodu, da dodaju vrednost Vašem domu. Ukoliko se ikada odlučite za prodaju stana ili kuće, moći ćete da zaradite na sigurnosnim vratima.

Pored toga, sigurnosna vrata Torex  pružaju toplotnu i zvučnu izolaciju, a na taj način doprinose uštedi energije i očuvanju intime.

Blindirana vrata – Bezbednost se ne meri samo jačinom vrata

Bez obzira na to koliko je struktura vrata dobra i kvalitetna, neophodne su sigurnosne brave i cilindri koji će obezbediti i osigurati Vaš dom. Brava mora da bude pravilno postavljena i zaštićena, tako da bilo kakve manipulacije ne budu moguće. Cilindar, takođe, treba obezbediti i izolovati od bilo kakvih zloupotreba.

Ugradnja sigurnosnih vrata, isto tako, od velikog je značaja. Ništa ne prepuštajte slučaju i potencijalnim oštećenjima, već angažujte profesionalni tim za ugradnju vrata. Efikasna ugradnja vrata je ona koja otežava uklanjanje okvira sa vrata, pa ih je potrebno pričvrstiti za zid u nekoliko tačaka i sa dovoljno dugačkim šrafovima.

Kvalitetna sigurnosna vrata moraju da imaju i jaku kvaitetnu bravu. Najbolja vrata imaju brave sa velikim opterećenjem i zastojem. Upravo su takve Guardian brave, ruske proizvodnje, najbolje na tržištu.

Kompanija RAM International nalazi se u Beogradu. Zahvaljujući uspešnom poslovanju od 25 godina okupljamo tim koji može da prepozna potrebe kupaca, kao i da odgovori na njih. Takođe, pružamo i posebne pogodnosti za dilere i investitore i uvek smo otvoreni i spremni za saradnju.

RAM International – Čuvar Vaše bezbednosti!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

Tu smo za vas!

Zakažite besplatno merenje otvora za vaša nova vrata!