Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Vrata za spavaću sobu – Kako odabrati najbolja?

vrata za spavaću sobu ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Kada birate vrata za spavaću sobu, osnovno pravilo po kojem bi trebalo da se vodite jeste da ona budu kvalitetna, bezbedna i da zadovoljavaju Vaše estetske preferencije. Vrata spavaće sobe služe da sačuvaju Vaš mir i spokoj unutar prostorije tokom spavanja ili odmora.

Kako odabrati najkvalitetnija vrata za spavaću sobu?

Unutrašnja vrata, bilo da su u pitanju vrata za spavaću sobu, vrata za dnevnu sobu ili neku drugu prostoriju u kući odraz su Vašeg karaktera i ukusa. Dakle, kada birate vrata za spavaću sobu, Vaš fokus biće na samom izgledu istih. Međutim, veoma je važno voditi računa i o kvalitetu sobnih vrata prilikom kupovine. Važno je znati od kakvog su materijala napravljena, kako biste bili sigurni da će Vas služiti dugi niz godina.

Unutrašnja vrata OMIS zadovoljiće sve Vaše potrebe i želje, budući da je ova kompanija vodeća ukrajinska kompanija u oblasti proizvodnje vrata. Ističu se svojim kvalitetom i modernim dizajnom. Kompanija Ram International generalni je zastupnik ovih vrata na našem tržištu. Možete pronaći širok portfolio vrata za sve ukuse i budžete.

Vrata po nepisanom pravilu moraju da pruže osećaj privatnosti i komfora. Prema tome, preporučujemo Vam da birate modele vrata koji su sačinjeni od drveta.

Takođe, veoma je važno da vrata za spavaću sobu budu zvučno izolovana. Sigurni smo da kada želite da odmorite ili spavate, ne želite da čujete okolnu buku. Prema tome, Ram International i OMIS vrata idealno su rešenje. Dugogodišnja proizvodnja vrata kompanije OMIS garant je kvaliteta. Svaka sobna vrata koja kupite kod nas dolaze sa dugom garancijom.

Pored zvučne izolacije, još jedna važna stavka prilikom odabira vrata jeste i termo izolacija. Ništa ne prepuštajte slučaju, i vodite računa da je i ova stavka ispunjena kada kupujete vrata.

Vrata za spavaću sobu

Ne zaboravite da kvalitet uvek stavite na prvo mesto. Puno drvo, zvučna, termo i izolacija od neželjenih mirisa, proveren i siguran proizvođač – sve su to garanti kvaliteta i Vaše vodilje prilikom kupovine vrata za spavaću sobu, kao i ostalih sobnih vrata.

Vrata za spavaću sobu – Boje i dizajn samih vrata

Kompanija Ram International nudi svojim kupcima vrhunski izbor boja i dizajna, kako sobnih vrata, tako i ulaznih, sigurnosnih vrata kompanije ABWEHR.

Kada kupujete od proverenih proizvođača i distributera, bezbednost vrata je zagarantovana. Na Vama je samo da odlučite kakav dizajn i kakvu boju vrata želite.

Estetski efekat najjači je kada se kombinuju klasične linije, sa sitnim, ukrasnim detaljima. Međutim, kako su ukusi i stilovi različiti kod svakog pojedinca, na Vama je da odaberete šta Vam se najviše sviđa. Na kraju krajeva, vrata za spavaću sobu na taj način će biti odraz Vašeg stila i karaktera.

Najpopularnije i najtraženije boje vrata su:

  • Bela
  • Bež
  • Svetlosmeđa
  • Tamnobraon
  • Siva
  • Crna

Klasične boje vrata će itekako doprineti sveukupnom vizuelnom efektu prostorije i doma. Oplemeniće Vašu kuću, jer su vrata jedna od prvih stvari koje svaki gost primeti čim kroči unutra.

U ponudi Ram International kompanije možete pronaći klasična vrata u toplim nijansama, ali i vrata modernog dizajna u određenim hladnijim tonovima.

Vrata za spavaću sobu

Kvalitet i pouzdanost OMIS vrata, moderan dizajn i izrada po vrhunskim standardima sigurno Vas neće razočarati.

RAM International kao predstavnik dve vodeće kompanije u oblasti proizvodnje vrata

Kao što smo već naglasili, kompanija OMIS jedna je od najvećih ukrajinskih kompanija u proizvodnji unutrašnjih vrata.  RAM International, kao zastupnik ove i kompanije ABWEHR, garantuje vam odličan kvalitet i nudi širok dijapazon modela ulaznih i sobnih vrata.

Svakog radnog dana, kao i subotom, možete posetiti naš izložbeni salon u Ustaničkoj ulici 230d u Beogradu. Za sva dodatna pitanja možete nas u svakom trenutku kontaktirati.

Kompanija Ram International uvek je tu za Vas!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za