Poštovani, sadržaj na sajtu će svakodnevno biti dopunjavan do 01.12.2021. Za više informacija slobodno nas pozovite!

NAVIGACIJA

Sigurnosna ulazna vrata – Najbolji prijatelj Vaše bezbednosti

sigurnosna ulazna vrata ram international 1

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Sigurnosna ulazna vrata nalaze se na prvoj liniji odbrane Vašeg doma. Ona ne samo da štite od zloupotreba i manipulacija, već će sprečiti i prodor vetra i neprijatnih mirisa u stan ili kuću.

Tokom renoviranja, mnogi zaborave činjenicu da stara ulazna vrata treba zameniti novim modelom. Sigurnosna ulazna vrata sprečiće prodor svih negativnih efekata i faktora u Vaš dom. Ujedno, mnogo su izdržljivija od klasičnih vrata, pa su i otporna na sve vremenske uslove i snažne oluje.

Dok svi veruju da se sigurnosna vrata koriste samo kao ulazna, treba imati u vidu da je moguće koristiti ih i za unutrašnje prostorije doma koje je potrebno dodatno obezbediti. Kućne kancelarije, prostorije u kojima se čuvaju dragocenosti i slično, takođe mogu dodatno da se obezbede sigurnosnim vratima.

Sigurnosna ulazna vrata – Prednosti i benefiti

Svako dodatno obezbeđenje doma ili kancelarije trebalo bi da bude glavni prioritet svakog pojedinca. Stopa kriminala je u porastu, kako u Srbiji, tako i u svetu, pa je neohodno preduzeti sve potrebne mere za poboljšanje bezbednosti.

Postavljanje sigurnosnih vrata jedno je od najjednostavnijih i najpraktičnijih rešenja. Moderna i luksuzna sigurnosna ulazna vrata promeniće izgled i unaprediti sigurnost doma.

Jedna od glavnih prednosti sigurnosnih ulaznih vrata je ta što pružaju zaštitu i, u najmanju ruku, osećaj sigurnosti. Ujedno, sigurnosna vrata odaju utisak da je kompletna kuća obezbeđena. Imajte i na umu da je njih veoma teško uništiti i razvaliti. Sigurnosne brave kojima su dodatno obezbeđena pružiće još bolji i jači utisak sigurnosti doma. Sigurnosna ulazna vrata imaju veoma kvalitetne brave.

Sigurnosna ulazna vrata

Šarke na sigurnosnim vratima su skrivene, što dodatno otežava prodor nepoznanih lica. Špijunke su, kao i oduvek, veoma korisne, pa i dalje možete da vidite ko se nalazi sa druge strane vrata, a bez upotrebe kamere.

Montiranje sigurnosnih vrata preporučuje se da obavi profesionalni tim, kako ne bi došlo do oštećenja, ali i kako bi vrata bila ispravno postavljena. Pobrinite se da kompanija koju angažujete ima dugogodišnje iskustvo.

Sigurnosna vrata, pored bezbednosti, pružaju i zvučnu i termoizolaciju, koja će dodatno doprineti efikasnosti Vašeg doma. Napravljena su od izdržljivog materijala koji u kombinaciji sa opšivima ne dozvoljava prodor zvukova, mirisa, prašine i vetra.

Kakva sve sigurnosna ulazna vrata postoje

Moderna i luksuzna ukrajinska sigurnosna vrata će i ulepšati Vaš dom. Neverovatan spektar boja i dezena među kojima možete da birate savršeno će odgovarati stilu Vaše kuće ili kancelarije. Sigurnosna vrata čine Vaš dom privlačnim i daju mu na vrednosti.

Ukrajinska sigurnosna vrata pružaju Vam bezbednost, ali i doprinose estetici Vašeg doma. Možete da birate između Classic, Modern i Retro modela sigurnosnih vrata. Klasična vrata kolekcije Classic odgovaraju bilo kojem tipu stana ili dizajna, a moguće ih je odabrati sa ili bez stakla.

Vrata kolekcije Modern odgovaraju urbanim domovima i kancelarijama. U ponudi postoji više desetina modela sa različitim šarama i sa živopisnim bojama, idealnim za svaki ambijent.

Retro modeli vrata ukrašeni su čeličnim konstrukcijama i podsećaju na starinska vrata iz 20. veka. Moguće je odabrati model sa staklom i bez stakla, sa dodacima kovanog gvožđa, umetničkim radom ili patinom, u zavisnosti od želja i potreba klijenta.

Najbolja bezbednosna vrata u regionu

Kompanija sa tradicijom RAM International generalni je zastupnik i distributer ukrajinskih sigurnosnih vrata Abwehr. Reč je kvalitetnom proizvođaču vrata koji se bavi dizajnom, izradom i proizvodnjom sigurnosnih ulaznih vrata bez mana! Ujedno, test izdržljivosti konstrukcije na 250.000 otvaranja i zatvaranja, garant su kvaliteta Abwehr sigurnosnih vrata.

Sigurnosna ulazna vrata

Najbolji sertifikovani proizvođač sigurnosnih vrata u Ukrajini, Abwehr, okarakterisana su kao čvrsta i teška vrata čiji kvalitet ugrađenog okova na vratima nema mane. Završna obrada na vratima na metalnim i drvenim delovima vrata je izuzetno kvalitetna.

Posetite naš izložbeni salon u Ustaničkoj 230d i odaberite omiljeni model sigurnosnih vrata. Mi znamo i razumemo sve potrebe naših klijenata. Sigurnosna vrata po meri idealno su rešenje za savremene domove i kancelarije.

Sigurnosna ulazna vrata Abwehr pronaći ćete u kompaniji RAM International! Čekamo Vas da zajedno sačuvamo Vaše dragocenosti!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za

ŽELITE LI VIŠE?

Zakažite
besplatno merenje!