Guardian proizvodi

Guardian proizvodi su proizvodi vrhunskog kvaliteta fabrike Guardian, jedne od najvećih preduzeća u Rusiji za proizvodnju sigurnosnih sistema. Proizvodni kompleks zauzima površinu veću od 50.000 metara kvadratnih! Opremljen je savremenom opremom i radi po najnovijim savremenim tehnologijama. Široki asortiman sistema za zaključavanje i njihovih delova omogućava brzo kompletiranje svih vrata, od ekonom pa do premijum segmenta.

Nivo kvaliteta brava Guardian odgovara najvišim zahtevima potrošača i potvrđuje se sertifikatima o usaglašenosti specijalizovanih ruskih laboratorija.

Sistemi za zaključavanje Guardian redovno učestvuju na sveruskim i međunarodnim izložbama MosBuild i MadeExpo, i na konkursima „100 najboljih ruskih proizvoda“.

Mehanizmi cilindara za metalna, drvena, plastična i aluminijumska vrata.

Prednosti

  • Visok nivo zaštite
  • Širok opseg modela
  • Optimalna mreža standardnih veličina
  • Proizvodnja glavnih sistema
  • Ruski proizvođač
  • Proizvodnja na evropskom nivou
  • Kapacitet 1,5 miliona boca godišnje
  • Kvalitet i pouzdanost „Guardian“

Proizvodi Guardian danas su poznati ne samo u svakom kutku Rusije, već i u zemljama u okruženju, kao i širom Evrope: Grčkoj, Bugarskoj, EX Jugoslaviji, Jermeniji, Gruziji, Belorusiji, Ukrajini, Kazahstanu i Moldaviji.

Kvalitetni proizvodi i skladišne zalihe, umešna marketinška politika i individualni pristup, široka dilerska mreža i konstantna modernizacija proizvodnje su odličja koja krase Guardian u poređenju sa drugim sličnim preduzećima. Ne zaustavljajući se na dostignutom, kompanija Guardian otvara nove horizonte: startovala je jedinstvena automatizovana proizvodnja kompletnog ciklusa, aktivno se sprovodi izgradnja pogona za proizvodnju prvih cilindara u Rusiji.

Milioni ljudi koji brinu o svojoj bezbednosti i koji su svoju i sigurnost svoje porodice poverili profesionalcima, već su izabrali brave Guardian.

Proizvodi Kompanije Guardian predstavljaju profesionalna rešenja za poštovaoce bezbednosti i pouzdanosti!

Call Now ButtonPOZOVITE NAS+3810606700066