Brave guardian || Ram International

Ruska proizvodnja

Brave Guardian se proizvode u fabrici u Rusiji u gradu Joškar-Ola u Republici Mari El.

Široki asortiman

Guardian proizvodi više od 60 modela brava za ulazna drvena, metalna, plastična i aluminijumska vrata, koji odgovaraju savremenim zahtevima u vezi sa stepenom sigurnosti, privatnosti, upotrebom i funkcionalnošću.

Kvalitet i preciznost izrade

Visok nivo automatizacije proizvodnje, savremena oprema, permanenta kontrola kvaliteta i personalna odgovornost zaposlenih u preduzeću omogućavaju da se zadovolje visoki standardi kvaliteta i da se dostignu visoke potrošačke karakteristike proizvoda. To je garancija pouzdanog i dugovečnog rada brave.

Pouzdanost

Fabrika Guardian više od 20 godina se bavi proizvodnjom sistema za zaključavanje i delovima za iste. Akumulirano iskustvo u proizvodnji i prodaji brava čini mogućim stalno usavršavanje proizvoda i zadovoljavanje potreba kupaca. Pouzdanost naših proizvoda potvrđena je sertifikatima o usaglašenosti.

Uvećana sigurnosna svojstva

Stalno povećanje stepena sigurnosti protivprovalnih brava Guardian doprinosi proširivanju linije proizvoda i uvećanju sigurnosnih svojstava proizvoda.

Antikorozivno svojstvo

U bravama Guardian svi elementi se izrađuju od pocinkovanog čelika ili imaju galvanski ili praškasti premaz. To omogućava da se brave koriste u svim klimatskim uslovima.

Dodatne opcije

Po želji naručioca, brave Guardian mogu da se kompletiraju bilo kojim brojem ključeva različite dužine. Moguća je izrada master-sistema. U asortimanu postoje dekorativne rozete i šiltovi (štitovi) kvaka sopstvene proizvodnje.

Geografija prodaje

Dilerska mreža Guardian je zastupljena u preko 100 gradova u Rusiji i zemljama u okruženju.

Garancija 5 godina

Kompanija Guardian proizvodi kvalitetne i pouzdane brave i garantuje njihov bezotkazni rad u periodu od 5 godina.

PROIZVODI