Poštovani, sadržaj na sajtu će svakodnevno biti dopunjavan do 25.10.2021. Za više informacija slobodno nas pozovite!
Pon - Pet: 09:00-18:00 | Subota: 09:00-15:00 | Nedeljom: zatvoreno

Dvokrilna sigurnosna vrata – Prvoklasna bezbednost za dom sa stilom

dvokrilna sigurnosna vrata ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dvokrilna sigurnosna vrata pružiće Vašem domu maksimalnu bezbednost uz neverovatan estetski ugođaj. Dvokrilna ulazna vrata mogu da učine da dom izgleda veoma privlačno, pa ukoliko razmišljate o zameni vrata, trebalo bi da raznotrite i ovakve modele.

Ugradnja dvokrilnih vrata nije komplikovana, a profesionalni tim učiniće da Vaš dom izgleda božanstveno. Dvokrilna sigurnosna vrata učiniće da Vaš dom neverovatnim i moćnim, kako spolja, tako i iznutra.

Prekrasna dvokrilna vrata daće poseban šarm Vašem domu, naročito ukoliko živite u kući. Ovakva vrata su idealna kako za vikendice, tako i za domove koji imaju bajkovit izlaz u dvorište. Bilo da se useljavate u nov dom ili renovirate kuću, ugradnja dvokrilnih vrata je značajna i važna odluka. Jednokrilna, standardna vrata mogu da izgledaju sjajno, ali poseban šarm koja sa sobom nose dvokrilni modeli, zaista je nešto posebno.

Dvokrilna sigurnosna vrata – Koje su njihove prednosti?

Zamena ulaznih vrata predstavlja važnu investiciju u svakom domu. Pored toga, imajte na umu da ulaganje u vrata može značajno da doprinese celokupnoj vrednosti Vašeg doma na duže staze. Kvalitetna i sertifikovana sigurnosna vrata povećaće cenu kuće ili stana u slučaju da se odlučite na prodaju.

Dugogodišnje korišćenje ulaznih vrata, kao i uticaj spoljnih faktora, dovode do smanjenja njihove efikasnosti i habanja. Nova ulazna vrata pomeniće celokupan izgled doma, a dvokrilna sigurnosna vrata ulepšaće i enterijer i eksterijer. Velika i stilski impresivna vrata sasvim će promeniti izgled Vašeg doma.

Dvokrilna vrata su veoma dizajnerski privlačna i sjajno se uklapaju sa fasadom kuće. Koji god model da odaberete, klasičan, moderan ili retro, nećete pogrešiti ukoliko ga uskladite sa stilom svog doma.

Različiti stilovi nose sa sobom brojne mogućnosti, a odabir kvalitetnih materijala učiniće da budu dugovečna. Najbolja su drvena dvokrilna vrata, jer ovaj prirodan materijal unosi ravnotežu u Vaš dom. Ujedno, možete da odaberete i staklena dvokrilna vrata koja će omogućiti prodor prirodnog svetla u prostorije. Samim tim, Vaša kuća će biti svetlija i osunčanija, a i izgledaće prostranije i veselije. Interesantna su i dvokrilna sigurnosna vrata sa ogledalom, pa uvek možete da imate u vidu i ovaj model.

Dvokrilna sigurnosna vrata

Kao i kod jednokrilnih vrata, moguće je birati između različitih veličina, a ujedno možete da odaberete i dvokrilna sigurnosna vrata po meri.

Zašto su dvokrilna sigurnosna vrata bolji izbor od standardnih vrata?

Jednokrilna ulazna vrata su veoma česta i gotovo da svaki dom ima baš ovakav model. Reč je o standardnoj građevinskoj formi, dok dvokrilna vrata nisu tako česta, ali mogu da Vas izdvoje od ostalih.

Ukoliko odaberete dvokrilna sigurnosna vrata, ne samo da će Vaš dom biti maksimalno obezbeđen, već će i Vaša kuća biti estetski privlačnija. Ovakva vrata će ulepšati i sam prilaz domu. Dvokrilni modeli daju osećaj širine i odaju utisak da je kuća veća nego što zapravo jeste.

Dvokrilna vrata, iako se ne čini na prvu misao, mogu da unaprede arhitektonske karakteristike kuće. Njima je moguće postići sjajan vizuelni kontrast u odnosu na fasadu.

Pored toga, veoma su i praktična. Veliki i krupan nameštaj je lakše i jednostavnije izneti ili uneti ukoliko imate prostrana vrata, ali i Vaše predsoblje će izgledati veće.

Najbolje karakteristike dvokrilnih modela vrata

Kvalitetna i bezbednosno savršena sigurnosna vrata Abwehr moguće je pronaći u kompaniji RAM International koja je već dugi niz godina generalni distributer i zastupnik ukrajinskih vrata. U ponudi imamo raznolike modele, a ujedno vršimo i profesionalno montiranje vrata. Gotovo svaki od modela dostupan je i u dvokrilnoj konstrukciji, a naš tim vrši pouzdanu montažu. Ovim vratima obezbeđujete i zvučnu i toplotnu izolaciju, a ona su ujedno i protivpožarna.

Dvokrilna sigurnosna vrata

Dvokrilna sigurnosna vrata imaju dvostepeni savijeni profil. Štok je izrađen od savijenog lima na preciznim mašinama. Unutrašnjost krila je ukrućena, ojačana i ispunjena mineralnom vunom, baš kao i štok. Sigurnosna vrata su dodatno obezbeđena Guardian donjom i gornjom bravom sa cilindrima ruske proizvodnje.

Odaberite omiljeni model Classic, Modern ili Retro kolekcije na našem sajtu ili posetite naš izložbeni i prodajni salon na dobro poznatoj adresi.

Za prvoklasnu sigurnost doma sa stilom – RAM International!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za