Poštovani, sadržaj na sajtu će svakodnevno biti dopunjavan do 25.10.2021. Za više informacija slobodno nas pozovite!
Pon - Pet: 09:00-18:00 | Subota: 09:00-15:00 | Nedeljom: zatvoreno

Prodaja sobnih vrata Beograd – Za komforan i ugodan ambijent

prodaja sobnih vrata beograd ram international 3

Podeli tekst na društvenoj mreži:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Prodaja sobnih vrata Beograd – mesto na kom možete da odaberete najkvalitetnija i najpovoljnija sobna vrata po meri.

Prilikom renoviranja stana, ugradnja novih sobnih vrata predstavlja, takoreći, šlag na torti. Ukoliko u dom unesete nov nameštaj i kompletno opremite enterijer po svom ukusu, a ne zamenite stara vrata, uvek će Vam nešto kvariti kompletan utisak. Iako se neretko zanemaruju, vrata tu itekako važna u svakom domu.

Prodaja sobnih vrata Beograd omogućava Vam da opremite i uredite svoj dom onako kako ste oduvek sanjali. Ujedno, kvalitetna vrata pružiće Vam maksimalni komfor i udobnost, dok će ujedno zaštititi Vašu privatnost. Sada možete da opremite svoj dom po Vašoj meri i da odaberete model koji najviše odgovara uređenju enterijera.

Za ambijent bez mana – kvalitetna sobna vrata Beograd.

Prodaja sobnih vrata Beograd – Kakva unutrašnja vrata treba da budu?

Prodaja sobnih vrata Beograd omogućava Vam da uredite svoj dom ili poslovni prostor baš onako kako ste oduvek zamišljali.

Nemojte zanemariti sobna vrata tokom renoviranja, jer ćete sigurno uvek imati osećaj kao da Vam nešto nedostaje u prostoru. Moderna i nova vrata ne samo da će učiniti ambijent prijatnijim, već će doneti i brojne benefite.

Drvena sobna vrata pokazala su se kao najbolja opcija. Ovaj prirodni materijal se idealno uklapa sa svakim ambijentom, a ujedno je i sjajan izolator. Sobna vrata od drveta će omogućiti kako zvučnu, tako i termo izolaciju prostora.

Vrata napravljena od punog drveta najbolji su izbor bilo da birate modele za svoj dom ili poslovni prostor. Ako Vam je potrebna koncentracija u kancelariji ili mir i tišina za opuštanje u domu, sobna vrata po meri omogući će Vam maksimalnu privatnost.

Prodaja sobnih vrata Beograd

Ovakvi modeli su posebno popularni u stanovima, jer ćete jednostavnim zatvaranjem vrata izolovati sebe od buke koju mogu da proizvedu komšije. Sve se češće koristi izraz „zagađenje bukom„, pa prilikom zamene vrata treba razmotriti najbolje modele koji će Vas zaštititi od ove neprijatne pojave.

Od velike važnosti je i termoizolacija koju pružaju kvalitetna sobna vrata, kako tokom zime, tako i leti. Bilo da zagrevate ili hladite prostoriju, važno je da ona bude dobro izolovana kako ne bi došlo do neracionalnog trošenja energije. Pouzdana vrata će Vam omogućiti značajnu finansijsku uštedu vremenom.

Velika ponuda različitih modela vrata omogućava Vam da njihov stil i dizajn jednostavno uklopite sa ambijentom prostorije. Ulaganje u vrata je svojevrsno ulaganje u budućnost. Birajte najbolje!

Prodaja sobnih vrata Beograd – Primamljive kolekcije

S obzirom na to da se na tržištu nalazi velika ponuda različitih modela vrata, nije uvek jednostavno odabrati najadekvatniji model. Prilikom odabira treba da budete veoma pažljivi.

Kompanija RAM International u svojoj ponudi ima veliki izbor unutrašnjih modela vrata, a prodaja sobnih vrata Beograd najpouzdanija je u našem salonu.

Kolekcija vrata DECO 10 obiluje modelima modernog dizajna i sa stilom. Velika lepeza boja omogućava da odaberete model po želji i u nijansi koja Vam najviše odgovara. Reč je o savremenim modelima drvenih sobnih vrata koja su prošarana staklenim detaljima. Staklena sobna vrata daju poseban šarm prostoriji i razbijaju monotoniju. Pogodna su kako za dom, tako i za kancelarijske prostore. Sačinjena su od pune borovine, stakla i medijapana.

Prodaja sobnih vrata Beograd

Kolekcija Office sastoji se od zbirke klasičnih modela vrata koja predstavljaju najbolji izbor za opremanje kancelarijskog prostora. Sastoje se od drvenog rama, medijapana i kartonskog saća koje je obloženo medijapanom. Poseduje oblogu u krilu od 3 milimetra sa obe strane. Dostupna su u raznim bojama koje možete da uskladite sa bojom zidova.

Najintrigantnija kolekcija Domino sastoji se od modela vrata napravljenim od pune borovine, stakla i medijapana. Vrata su dostupna sa belim i crnim staklom koje svakoj prostoriji daje posebnu moć.

Ukrajinska sobna vrata

Kompanija sa tradicijom RAM International je generalni distrubuter i zastupnik OMIS unutrašnjih vrata pouzdane ukrajinske proizvodnje. U našoj ponudi nalazi se više od četiri stotine različitih modela unutrašnjih vrata, a moguće je i birati sobna vrata po meri.

Dajemo posebne pogodnosti za investitore i dilere, a našu kompletnu ponudu možete da pogledate na sajtu ili u izložbenom i prodajnom salonu u Ustaničkoj 230d. Ponosimo se vratima najboljeg kvaliteta, kao i konkurentnim cenama koje nudimo.

Pratite naše akcije i budite uvek u toku sa prvoklasnom ponudom.

RAM International – Najbolji izbor za komforan prostor!

Pročitaj ostale tekstove

boje za zidove paleta
Korisni saveti

Boje za zidove koje su u trendu 2021

Dogodi li Vam se nekada da su Vam dekoracija i dizajn enterijera u stanu postali malo dosadni? Ili je vreme za prolećno spremanje. Ili za