Izaberite vrata za 1 minut!

Salon - Ustanička 230d, Zvezdara, Beograd

Salon - Radnička 37, Čukarica, Beograd

NAVIGACIJA

Kompanija Guardian

Kompanija Guardian je jedno od najvećih preduzeća u Rusiji za proizvodnju sistema za zaključavanje.

Proizvodni kompleks je površine preko 50 hilj. metara kvadratnih, opremljen je savremenom opremom i radi po poslednjim najnovijim tehnologijama.

Nivo kvaliteta brava Guardian odgovara najvišim zahtevima potrošača i potvrđuje se sertifikatima o usaglašenosti specijalizovanih ruskih laboratorija.

Guardian sinonim za preciznost i kvalitet izrade.

Sistemi za zaključavanje Guardian redovno učestvuju na sveruskim i međunarodnim izložbama MosBuild i MadeExpo, kao i na konkursima „100 najboljih ruskih proizvoda“.

Proizvodi kompanije Guardian predstavljaju profesionalna rešenja za poštovaoce bezbednosti i pouzdanosti!

Jedinstvena automatizovana proizvodnja kompletnog ciklusa

Visok nivo automatizacije proizvodnje, savremena oprema, permanenta kontrola kvaliteta i personalna odgovornost zaposlenih u preduzeću omogućavaju da se zadovolje visoki standardi kvaliteta i da se dostignu visoke potrošačke karakteristike proizvoda. To je garancija pouzdanog i dugovečnog rada brave.

Najviši stepen sigurnosti i izrade proizvoda

Stalno povećanje stepena sigurnosti protivprovalnih brava Guardian doprinosi proširivanju linije proizvoda i uvećanju sigurnosnih svojstava proizvoda.

U bravama Guardian svi elementi se izrađuju od pocinkovanog čelika ili imaju galvanski ili praškasti premaz. To omogućava da se brave koriste u svim klimatskim uslovima.

Milioni ljudi koji se brinu o svojoj bezbednosti i koji su svoju sigurnost poverili profesionalcima već su izabrali brave Guardian.

Fabrika proizvodi više od 60 modela brava za ulazna drvena, metalna, plastična i aluminijumska vrata, koji odgovaraju savremenim zahtevima u vezi sa stepenom sigurnosti, privatnosti, upotrebom i funkcionalnošću. Prednosti kojima se Guardian ističe:

Više od 20 god. iskustva

Stalno usavršavanje proizvoda

Pouzdanost proizvoda potvrđena sertifikatima

Izrada master-sistema i ključeva

Garancija kvaliteta i bezotkaznog rada