Najčešća pitanja i odgovori

Poštovani,

Ram International doo iz dana u dan radi na poboljšanju svojih usluga. Trudimo se da obraćamo pažnju na detalje, a posebnu pažnju posvećujemo potrebama i željama naših kupaca. Predlažemo im različite dizajne, konstrukcije koje su najpogodnije za vrata prema njihovoj potrebi i trudimo se da odgovorimo na sva pitanja i sugestije koje nam stižu od Vas.

Sve su to razlozi zbog kojih i Vas molimo da budete slobodni da nam pišete ukoliko imate bilo kakav komentar ili pitanje vezano za naše proizvode. Na ovoj strani naći ćete pitanja koja nam klijenti najčešće postavljaju, a odgovori možda i Vama budu od pomoći.

Najčešća

PITANJA I ODGOVORI

1. Da li Ram International radi i demontažu vrata?

Prilikom montaže kupljenih ulaznih-sigurnosnih i sobnih vrata naši monteri rade, naravno, i demontažu vrata, s tim što se jedino demontaža drvenih vrata ne doplaćije dok za demontažu ostalih vrata mora da se doplati. Cena demontaže vrata uračunata je u ugradnju novih ulaznih-sigurnosnih, odnosno sobnih vrata, i kreće se od 70 do 90 evra za sigurnosna, i od 25 do 40 evra za sobna vrata.

2. Koliki je rok isporuke sigurnosnih i sobnih vrata?

Kada se odlučite za ulazna-sigurnosna ili sobna vrata za Vaš dom ili poslovni prostor, od momenta uplate avansnog računa rok isporuke je od 30 do 60 dana. Ukoliko bilo koja ukrajinska vrata koja Vam se dopadnu, već imamo na lageru naših sigurnosnih i sobnih vrata, isporuku možete očekivati u roku od 7 do 10 dana od kompletne uplate po fakturi.

3. Šta je to opšiv vrata?

Opšiv na sigurnosnim vratima, poznat i kao bordura ili obrub, je dekorativna obloga koja poboljšava efekat sigurnosnih vrata i pojačava, kako estetski utisak ulaznih vrata, tako i zvučnu i termo izolaciju vrata. Dekorativni opšiv je skup elemenata koji su izrađeni od medijapana, završno obrađeni materijalom, bojom i dezenom istim kao što je sam panel sigurnosnih vrata. Ugradnjom opšiva na sigurnosnim vratima izbegavaju se dodatni troškovi za građevinske radove (zidarski, molerski), a vrata se u istom danu ugrađuju i stavljaju u funkciju. Uz bilo koji model ulaznih-sigurnosnih vrata Ram International doo svojim kupcima nudi opšive u boji panela na vratima.

4. Da li Ram International doo ima servis od 0-24h?

Trenutno nemamo servis od 0-24h, ali kako Ram International doo konstantno radi na poboljšanju i unapređenju svih svojih usluga, tako radimo i na pokretanju usluge 0-24h. Čim navedena usluge bude omogućena, promovisaćemo je na našem sajtu i svim društvenim mrežama Ram Internationala.

5. Da li ključevi za Vaša sigurnosna vrata mogu da se narezuju?

Sva sigurnosna vrata Ram International doo snabdevena su Guardian sigurnosnim sistemima za zaključavanje. Vrhunski kvalitet ovih ruskih brava potvrđuje i fabrička garancija od 5 godina! Ključevi za ulazna-sigurnosna vrata Ram Internationala u Beogradu trenutno mogu da se narezuju kod bravara Nedeljkovića, koji se nalazi u Zemunu, u Gornjogradskoj ulici, br. 11a.

6. Koja je cena Vaših sigurnosnih i ulaznih vrata?

Ukrajinska vrata, čiji je ekskluzivni distributer za područje Balkana Ram International doo, prodaju se na 6 konstrukcija, tako da je, u zavisnosti od konstrukcije na kojoj se nalaze vrata, i cena različita, i kreće se od 334 do 702 evra, uz eventualnu doplatu za boju i model po izboru.

7. Šta je uračunato u cenu montaže?

Cena isporuke i montaže sigurnosnih i sobnih vrata nije uračunata u cenu vrata. Transport i montaža vrata bez dodatnih radova (štemovanje, isecanje zida i sl.), kreću se od 70 do 90 evra, u zavisnosti od konstrukcije na kojoj se sigurnosna vrata nalaze, odnosno od 25 do 40 evra, u zavisnosti od količine vrata. Ugradnju vrata kupac plaća monterima po ugradnji vrata. U cenu ugradnje ulaznih-sigurnosnih i sobnih vrata uračunato je:
– merenje otvora za ugradnju na adresi kupca
– transport vrata iz magacina do adrese kupca, iznošenje vrata na poziciju, sprat
– demontaža postojećih vrata
– montaža novih vrata

8. Jesu li to kineska vrata ili...?

Ram International doo je jedini, ekskluzivni zastupnik najboljih ukrajinskih sigurnosnih i sobnih vrata, marke ABWEHR (ulazna-sigurnosna vrata) i OMIS (sobna vrata), na teritoriji Balkana. U našem izložbenom i prodajnom salonu, koji se nalazi u Beogradu, u Ustaničkoj 230d, možete naći samo tu vrstu najkvalitetnijih ukrajinskih vrata. Vrhunski kvalitet naših vrata potvrđuju brojni domaći i evropski sertifikati, kao i test izdržljivosti konstrukcije na 250.000 otvaranja i zatvaranja! Brojne povoljnosti čekaju Vas uz kupovinu naših sigurnosnih i sobnih vrata. Između ostalog, kupovinom bilo kojih sigurnosnih vrata, a u saradnji sa kompanijom Dunav osiguranje, poklanjamo Vam osiguranje imovine na godinu dana – ČUVAR KUĆE. Takođe, uz visa mastercard Bance Intesa, moguće je da naša ulazna vrata kupite na 12 mesečnih rata, bez kamate.

9. Koliko košta ugradnja sigurnosnih vrata?

Cena ugradnje vrata razlikuje se od tipa konstrukcije na kojoj se sigurnosna vrata nalaze, i iznosi od 70 do 90 evra.

10. Da li sigurnosna vrata poseduju centralni mehanizam?

Abwehr sigurnosna vrata poseduju dva posebna sistema zaključavanja. Kod nas protivprovalni klinovi ne idu gore i dole, već su fiksirani u štokove. Gornji sigurnosni sistem je kasa brava, a donji cilindar ključ. Sva naša vrata opremljena su najboljim ruskim Guardian bravama i cilindrima, čiji vrhunski kvalitet potvrđuje i fabrička garancija na 5 godina.

11. Da li može da se bira kvaka?

Sva vrata na određenim konstrukcijama moraju biti opremljena određenom vrstom kvake koja ide uz tu konstrukciju, a kupac može izabrati boju brave koja mu odgovara. U zavisnosti od afiniteta može birati između zlatne (bronzane) i srebrne boje kvake.

12. Gde možemo da vidimo ukrajinska vrata koja prodajete?

Sva sigurnosna vrata Ram International doo snabdevena su Guardian sigurnosnim sistemima za zaključavanje. Vrhunski kvalitet ovih ruskih brava potvrđuje i fabrička garancija od 5 godina! Ključevi za ulazna-sigurnosna vrata Ram Internationala u Beogradu trenutno mogu da se narezuju kod bravara Nedeljkovića, koji se nalazi u Zemunu, u Gornjogradskoj ulici, br. 11a.

13. Zašto da kupimo Vaša vrata, kad smo viđali slična, a jeftinija?

Na tržištu su se nedavno pojavile kopije sigurnosnih vrata ABWEHR, neproverenih ukrajinskih i turskih proizvođača! Pre nego što uložite Vaš novac u kupovinu ulaznih vrata, proverite da li je to proizvod koji tražite! ABWEHR sigurnosna vrata, čiji je Ram International doo ekskluzivni zastupnik, prepoznaćete po originalnim obeležjima koja se nalaze na nekoliko mesta na vratima (štok, kant krila, šarke i ambalaža proizvoda). ABWEHR sigurnosna vrata snabdevena su isključivo Guardian bravama. Ukrajinska vrata marke ABWEHR poseduju brojne domaće i evropske sertifikate, tako da su ova ulazna vrata – Vaša sigurna zaštita!

14. Kakve su to GUARDIAN brave?

Kompanija Guardian je jedno od najvećih preduzeća u Rusiji za proizvodnju sistema za zaključavanje. GUARDIAN brave i cilindri su vrhusnki sistemi za zaključavanje, a nivo kvaliteta brava Guardian odgovara najvišim zahtevima potrošača i potvrđuje se sertifikatima o usaglašenosti specijalizovanih ruskih laboratorija. Sistemi za zaključavanje Guardian redovno učestvuju na sveruskim i međunarodnim izložbama MosBuild i MadeExpo, i na konkursima „100 najboljih ruskih proizvoda“. Široki asortiman Guardian brava i cilindara odlikuje kvalitet i preciznost izrade, pouzdanost, uvećana sigurnosna svojstva, antikorozivno svojstvo, fabrička garancija od 5 godina (što je kuriozitet, jer fabrike uglavnom daju 2 godine garancije na brave). Milioni ljudi koji brinu o svojoj bezbednosti i koji su svoju i sigurnost svoje porodice poverili profesionalcima, već su izabrali brave Guardian.

PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE