Najčešća pitanja i odgovori

Poštovani,

Ram International doo iz dana u dan radi na poboljšanju svojih usluga. Trudimo se da obraćamo pažnju na detalje, a posebnu pažnju posvećujemo potrebama i željama naših kupaca. Predlažemo Vam različite dizajne, konstrukcije koje su najpogodnije za vrata prema Vašoj potrebi, boju… A pre svega se trudimo da odgovorimo na sva pitanja i sugestije koje nam stižu od Vas.

Zato i Vas molimo da nam pišete ukoliko imate bilo kakav komentar ili pitanje vezano za naše proizvode. Na ovoj strani naći ćete pitanja koja nam klijenti najčešće postavljaju, a odgovori možda i Vama budu od pomoći.

Najčešća

PITANJA I ODGOVORI

1. Da li Ram International radi i demontažu vrata?

Prilikom montaže kupljenih ulaznih-sigurnosnih i sobnih vrata naši monteri rade, naravno, i demontažu vrata. Cena demontaže vrata uračunata je u ugradnju novih ulaznih-sigurnosnih, odnosno sobnih vrata. Kreće se od 70 do 90 evra za sigurnosna, i od 25 do 40 evra za sobna vrata.

2. Koliki je rok isporuke sigurnosnih i sobnih vrata?

Rok isporuke sigurnosnih ulaznih ili sobnih vrata za Vaš dom ili poslovni prostor, je od 30 do 60 dana. Rok isporuke vrata sa lagera je od 7 do 10 dana.

3. Šta je to opšiv vrata?

Opšiv je dekorativna obloga koja poboljšava efekat sigurnosnih vrata i pojačava estetski utisak, ali i zvučnu i termo izolaciju ulaznih vrata. Opšiv je skup elemenata izrađenih od medijapana, završno obrađenih materijalom, bojom i dezenom istim kao što je panel sigurnosnih vrata. Ugradnjom opšiva na sigurnosnim vratima izbegavaju se dodatni troškovi za građevinske radove poput zidarskih i molerskih. Vrata se u istom danu ugrađuju i stavljaju u funkciju. Uz bilo koji model sigurnosnih ulaznih vrata Ram International doo svojim kupcima nudi opšive u boji panela na vratima.

4. Da li Ram International doo ima servis od 0-24h?

Trenutno nemamo servis od 0-24h. Međutim, Ram International doo konstantno radi na unapređenju svih svojih usluga, pa tako i na pokretanju usluge 0-24h. Čim navedena usluge bude omogućena, promovisaćemo je na našem sajtu i svim Ram International društvenim mrežama. Pratite nas na Facebooku i Instagramu.

5. Da li ključevi za Vaša sigurnosna vrata mogu da se narezuju?

Sva sigurnosna vrata Ram International doo snabdevena su Guardian sigurnosnim sistemima za zaključavanje. Vrhunski kvalitet ovih ruskih brava potvrđuje i fabrička garancija od 5 godina! Ključevi za naša sigurnosna vrata trenutno mogu da se narezuju kod bravara Nedeljkovića (Gornjogradska ulica 11a, Zemun).

6. Koja je cena Vaših sigurnosnih i ulaznih vrata?

Ukrajinska vrata Abwehr, čiji je Ram International ekskluzivni distributer za područje Balkana, prodaju se na 6 konstrukcija. Cena vrata je tako i formirana u zavisnosti od konstrukcije na kojoj se vrata nalaze. Osnovna cena se kreće od 334 do 702 evra, uz eventualnu doplatu za boju i model po izboru.

7. Šta je uračunato u cenu montaže?

Cena isporuke i ugradnje sigurnosnih i sobnih vrata nije uračunata u cenu vrata. Transport i montaža vrata bez dodatnih radova (štemovanje, isecanje zida i sl.), kreću se od 70 do 90 evra. Cena zavisi od konstrukcije na kojoj se sigurnosna vrata nalaze. Isporuka i ugradnja sobnih vrata kreće se od 25 do 40 evra. Cena zavisi od količine vrata. U cenu isporuke i ugradnje sigurnosnih i sobnih vrata uračunato je:
– merenje otvora za ugradnju na adresi kupca
– transport vrata iz magacina do adrese kupca, iznošenje vrata na poziciju, sprat
– demontaža postojećih vrata
– montaža novih vrata

8. Jesu li to kineska vrata ili...?

Ram International doo je ekskluzivni zastupnik najboljih ukrajinskih vrata, ABWEHR (sigurnosna ulazna vrata) i OMIS (sobna vrata), na Balkanu. U našem izložbenom salonu – Beograd, Ustanička 230d – možete naći samo najkvalitetnija ukrajinskih vrata. Njihov vrhunski kvalitet potvrđuju brojni domaći i evropski sertifikati. Konstrukcija sigurnosnih vrata prošla je test izdržljivosti na 250.000 otvaranja i zatvaranja! Brojne povoljnosti čekaju Vas uz kupovinu naših sigurnosnih i sobnih vrata. Kupovinom bilo kojih sigurnosnih vrata, u saradnji sa kompanijom Dunav osiguranje, poklanjamo Vam osiguranje imovine na godinu dana ČUVAR KUĆE. Takođe, uz visa mastercard Bance Intesa, moguće je da naša ulazna vrata kupite na 12 mesečnih rata, bez kamate.

9. Koliko košta ugradnja sigurnosnih vrata?

Cena isporuke i ugradnje sigurnosnih vrata zavisi od tipa konstrukcije na kojoj se vrata nalaze. Kreće se od 70 do 90 evra. Za ugradnju sobnih vrata potrebno je izdvojiti 25 do 40 evra. Cena se formira u zavisnosti od količine kupljenih vrata.

10. Da li sigurnosna vrata poseduju centralni mehanizam?

Abwehr sigurnosna vrata poseduju dva posebna sistema zaključavanja. Kod nas protivprovalni klinovi ne idu gore i dole, već su fiksirani u štokove. Gornji sigurnosni sistem je kasa brava, a donji cilindar ključ. Sva naša vrata opremljena su najboljim ruskim Guardian bravama i cilindrima, čiji vrhunski kvalitet potvrđuje i fabrička garancija na 5 godina.

11. Da li može da se bira kvaka?

Sva vrata na određenim konstrukcijama moraju biti opremljena određenom vrstom kvake koja ide uz tu konstrukciju. Kupac može izabrati boju brave koja mu odgovara. U zavisnosti od afiniteta može birati između zlatne (bronzane) i srebrne boje kvake.

12. Gde možemo da vidimo ukrajinska vrata koja prodajete?

Izložbeni salon Ram International doo nalazi se u Beogradu, u Ustaničkoj ulici br. 230d, na okretnici autobusa 31 i 17. Bogatu ponudu vrhunskih ukrajinskih vrata možete pogledati radnim danima od 9h – 20h i subotom od 9h – 15h. Ram International doo ima bogatu dilersku mrežu, te naša sigurnosna i sobna vrata možete uživo videti i pazariti širom Srbije. Naši distributeri nalaze se u Nišu, Smederevu, Žarkovu, Batajnici, Pančevu, Užicu, Loznici, Kraljevu, Zrenjaninu… Takođe, najbolja ukrajinska vrata marke Abwehr i Omis nalaze se u Crnoj Gori, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj…

13. Zašto da kupimo Vaša vrata, kad smo viđali slična, a jeftinija?

Na tržištu su se nedavno pojavile kopije sigurnosnih vrata ABWEHR, neproverenih ukrajinskih i turskih proizvođača! Pre nego što uložite Vaš novac u kupovinu ulaznih vrata, proverite da li je to proizvod koji tražite! ABWEHR sigurnosna vrata, čiji je Ram International doo ekskluzivni zastupnik, prepoznaćete po originalnim obeležjima koja se nalaze na nekoliko mesta na vratima (štok, kant krila, šarke i ambalaža proizvoda). ABWEHR sigurnosna vrata snabdevena su isključivo Guardian bravama. Ukrajinska vrata marke ABWEHR poseduju brojne domaće i evropske sertifikate, tako da su ova ulazna vrata – Vaša sigurna zaštita!

14. Kakve su to GUARDIAN brave?

Kompanija Guardian je jedno od najvećih preduzeća u Rusiji za proizvodnju sistema za zaključavanje. GUARDIAN brave i cilindri su vrhusnki sistemi za zaključavanje. Nivo kvaliteta brava Guardian odgovara najvišim zahtevima potrošača i potvrđuje se sertifikatima o usaglašenosti specijalizovanih ruskih laboratorija. Sistemi Guardian redovno učestvuju na sveruskim i međunarodnim izložbama MosBuild i MadeExpo, i na konkursima „100 najboljih ruskih proizvoda“. Široki asortiman Guardian proizvoda odlikuje kvalitet i preciznost izrade, pouzdanost, uvećana sigurnosna i antikorozivno svojstvo, fabrička garancija od 5 godina. Milioni ljudi koji brinu o svojoj bezbednosti i koji su sigurnost svoje porodice poverili profesionalcima, već su izabrali brave Guardian.

PITANJE

POSTAVITE NAM PITANJE

    Call Now ButtonPOZOVITE NAS