Kako izabrati sigurnosna vrata

Kompanija ABWEHR-Ukrajina pripremila je za svoje kupce savete pri izboru ulaznih sigurnosnih vrata.

IZBOR MODELA
Prva i najvažnija stvar je izbor modela vrata. U ponudi imamo dovoljno velik izbor modela koji će Vas činiti srećnim i zadovoljnim tokom celog dana. Pogledajte i izaberite model koji će se maksimalno uklopiti u dizajn Vašeg enterijera stana ili kuće.
IZBOR DIMENZIJE
Pre kupovine vrata potrebno je znati meru građevinskog otvora gde je potrebno da se vrata ugrade. Kompanija ABWEHR proizvodi vrata u standardnim i ne standardnim dimenzijama.
          Standardne dimezije su: 90×203, 97×205, 121×205 cm. Dimenzija građevinskog otvora trebalo bi da bude 2-3 cm veća od samih vrata.           Mere za vrata kupac može uzeti samostalno, ili se može obratiti prodavcu radi usluge merenja.
IZBOR TIPA KONSTRUKCIJE
To je komplet karakteristika vrata ( debljina krila vrata, debljina štoka, brave i mehanizmi, debljina MDF obloga na konstrukciji krila itd.)
Tip konstrukcije označava kvalitet, sigurnost, termo i zvučnu izolovanost.
IZBOR ZAVRŠNE OBRADE
Mogućnost nekoliko varijanti završne obrade.
– PVC de luxe stambena folija – koristi se isključivo za unutrašnju primenu
          – PVC de luxe VINORIT folija – koristi se za unutrašnju i spoljašnju upotrebu, odnosno za vrata koja su izložena spoljnim uticajima.
          – Laminirana boja – koristi se za unutrašnju i spoljnu primenu.
BOJA ili DEKOR
Treba izabrati boju ili dekor koji će se najbolje uklopiti u dizajn vašeg postora.
IZBOR OTVARANJA VRATA
Kako bi pravilno odredili smer otvaranja vrata, potrebno je da iz stambenog prostora budete okrenuti licem prema vratima. Ako su šarke sa leve strane, znači da su vrata leva, situacija je ista i kod desnih vrata.
Call Now ButtonPOZOVITE NAS+3810606700066